Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

EWE Comp d.o.o.

EWE Comp d.o.o. logo
Cara Dusana 212, 11080 Zemun
Beograd
SRBIJA
< 20
100042618
17333127

EWE Comp d.o.o.


EWE Comp d.o.o. je više od dve decenije uspešan distributer IT opreme.

U portfoliu proizvoda može se pronaći više od 30 brendova IT,  AV i opreme za video nadzor kao i veliki izbor bele tehnike.

EWE Comp deluje u skladu sa svojim uverenjima i to zaposlene u kompaniji čini istrajnim i doslednim zbog čega je kompanija zadobila poverenje više od 2000 klijenata.
 
Zaposlen je veliki broj IT stručnjaka koji svakodnevno pronalaze optimalna rešenja i zato se EWE Comp danas nalazi među prva dva distributera IT opreme u Srbiji.

Ovo su samo neke od nagrada koje je EWE Comp dobijao od vendora: The Best Dell Distributor in Europe for 2010, The Best Kyocera Distributor in Europe for 2016, Kyocera Software and Solution Award For Fiscal Year 2017, Dell Partner Authorized Distributor 2017...

Šta nudimo našim zaposlenima?


Svakoga dana zaposleni u kompaniji uspešno se bore sa izazovima i pronalaze optimalna rešenja zahvaljujući našoj organizacionoj kulturi i vrednostima kompanije. Naše ponašanje prati ono što promovišemo i zato naš tim odlikuju entuzijazam, timski duh, poštovanje i integritet.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.