Galeb Group d.o.o.

Galeb Group d.o.o.

O kompaniji

„Galeb Group" d.o.o. Šabac je jedan od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima i prvo je registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ. 

Tokom tri decenije uspešnog i dinamičnog poslovanja, kompanija je iznova osvajala nove oblasti poslovanja. Postala je lider u oblasti proizvodnje, prodaje i servisiranja električnih alata i opreme za industriju (opreme za zavarivanje, agregata, kompresora, mašina za sečenje i oblikovanje metala). Zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike „Galeb Group" postao je najveći srpski proizvođač fiskalnih uređaja i terminala za daljinsko očitavanje podataka iz fiskalnih uređaja, signalnih sistema za železnicu, GPS sistema, prerade metala, proizvodnje i montaže lakih i teških metalnih konstrukcija i metalne i plastične ambalaže. Dostizanje ove pozicije omogućilo je oko 1200 zaposlenih, mrežu od 11 sopstvenih predstavništva u zemlji i inostranstvu i preko 300 ovlašćenih servisera i distributera.

Dosadašnjim poslovanjem, Kompanija je u popunosti opravdala svoj korporativni slogan „Galeb Group - Partner najboljima!"

Kontakt

Adresa

Pocerska 111, Šabac, Srbija

Kontakt
Matični broj

07359144

PIB

101896655