GDi Solutions d.o.o.

GDi Solutions d.o.o.

O kompaniji

GDi Solutions d.o.o. - Profil kompanije

Istorijat, iskustvo

GDi GRUPA d.o.o.

Osnovana 1989, GDi GRUPA d.o.o. (dalje „GDi“) je kompanija za programska rešenja, informacione sadržaje, računarstvo „u oblaku“, tehničko-poslovne, inženjerske, projektantske, tehnološke i razvojne stručne usluge. S tradicijom poslovanja od preko 30 godina i preko hiljadu organizacija korisnika, GDi je danas apsolutni srednje-evropski lider u svojoj branši, sa širenjem na EMEA (Europe, Middle East and Africa) tržišta. GDi proizvodi i rešenja pomažu klijentima u 11 vremenskih zona. GDi ima tri osnovne linije poslovanja: GIS platforme i GIS rešenja; cloud/VAS/m2m rešenja i telekom OSS rešenja.

GDi ima kancelarije u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, Albaniji, Ukrajini, Rumuniji i Holandiji, a mrežu korisnika širom Evrope, u Južnoj Americi i SAD.

GDi je jedan od pionira modernog GIS-a (geografski informacioni sistemi) u Jugoistočnoj Evropi. GDi ima jedinstvenu poziciju na tržištu, ne samo zbog činjenice da je GDi ovlašćeni distrubuter kompanije Esri, svetskog lidera u oblasti geoinformacionoh tehnologija, već i to što je u prilici da svojim korisnicima isporuči kompletan skup GIS/RS/GPS tehnologija, integriše različite sisteme, obezbedi vlastite softverske proizvode, konsalting usluge, trening, podatke, usluge razvoja baza podataka itd.

Uz portfolio vlastitih proizvoda, GDi je dugogodišnji regionalni partner i distributer za proizvode svetskih tehnoloških lidera poput Esri, AED SICAD, ENVI, Trimble, European Space Imaging i dr.

Dugogodišnji uspeh i vodeću poziciju na tržištu, GDi duguje i svojim korisnicima s kojima gradi partnerski odnos. GDi nastoji da kontinuirano informiše, edukuje i međusobno povezuje svoje korisnike putem regionalne konferencije GDi Forum, stručne publikacije GDi Review i brojnih formalnih i neformalnih događanja putem kojih stručnjaci GDi svoja znanja i iskustva čine pristupačnima široj korisničkoj i profesionalnoj zajednici.

GDi Solutions d.o.o. Beograd

GDi Solutions d.o.o. Beograd je operativna firma GDi grupe sa sedištem u Beogradu. GDi Solutions d.o.o. Beograd je lokalni lider u oblasti geoinformacionih tehnologija, sa brojnim referencama u privatnom i javnom sektoru i iskustvom u izvođenju i učešću u mnogobrojnim projektima finansiranim od strane međunarodnih institucija, kao što su World Bank, UNDP, European Commission, Japan International Cooperation Agency (JICA), IPA Cooperation Projects…

GDi Solutions d.o.o. Beograd je implementirala svoja rešenja i proizvode u mnogim granama privrede – poljoprivreda, energetika, rudarstvo, industrija, saobraćaj, trgovina...

Za projekte iz oblasti geoinformacionih tehnologija, GDi Solutions d.o.o. Beograd nudi kompletnu uslugu po principu „ključ u ruke“ – konsultantske usluge, dizajn sistema, razvoj aplikacija, implementacija sistema, obuka i tehnička podrška. Pored toga, GDi Solutions d.o.o. Beograd na geoinformatičkom tržištu nastupa i sa sopstvenim softverskim proizvodima registrovanim od strane Zavoda za intelektualnu svojinu.

Najveće bogatstvo koje poseduje GDi Solutions d.o.o. Beograd je visoko profesionalan, stručan i mlad tim sastavljen od eksperata iz oblasti geografije, geodezije, telekomunikacija i informatike.

GDi Solutions d.o.o. Beograd poseduje ISO 9001:2015  I ISO 14001:2015 sertifikat i svoje poslove obavlja u skladu sa ISO definisanim procedurama.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar MIhajla Pupina 165g, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17164082

PIB

100249211

Broj zaposlenih

20 - 50