Generali Osiguranje Srbija dobitnik priznanja za rodno najsenzitivniju kompaniju

Marko Matić

03. Novembar 2020. 12:26

M
Na onlajn manifestaciji “Cvet uspeha za ženu zmaja 2020”, koju organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije, naša kompanija je proglašena za rodno najsenzitivniju kompaniju.

Priznanje "Rodno najsenzitivnija kompanija" dodeljuje se od 2018. godine velikim kompanijama koje primenjuju 5. princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača. 

„Za nas je priznanje „Rodno najsenzitivnija kompanija“ potvrda da se na pravi način brinemo o svojim zaposlenima, njihovim potrebama i ambicijama. Nastojimo da negujemo kreativno radno okruženje koje motiviše i svakom pojedincu pruža jednake prilike, favorizujemo stručnost, posvećenost i postignute rezultate. To postižemo kroz mnogobrojne mere i beneficije usmerene ka postizanju balansa između privatnog i poslovnog života zaposlenih. Ponosni smo što u našoj kompaniji ne postoji rodna diskriminacija. Verujemo da se po tome izdvajamo i želimo da nas i javnost prepozna kao modernu kompaniju koja neguje različitost i inkluziju i svim zaposlenima pruža jednake šanse”, izjavila je Sanela Kuč, saradnica za radno pravo u Direkciji za ljudske resurse i organizaciju, koja je preuzela ovu prestižnu nagradu u ime kompanije.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.