ICodeFactory d.o.o.

ICodeFactory d.o.o.

O kompaniji

ICodeFactory je kompanija koja se od 2005. godine bavi kompletnim procesom razvoja softvera od ideje do produkcije, profesionalnom obukom programera i konsultantskim uslugama.

Neke od najvećih poslovnih organizacija sa liste Fortune Global 500, koriste rešenja nastala u razvojnom centru ove kompanije. Preko 150.000 aktivnih poslovnih korisnika u najvećim svetskim kompanijama iz oblasti auto industrije, obnovljivih izvora energije, telekomunikacija i mašinske industrije jedinstveno su iskustvo za ICodeFactory stručnjake.
Softver koji kompanija razvija dobitnik je Plug&Work nagrade za najbolje poslovno rešenje iz oblasti upravljanja znanjem na jednom od najvećih sajmova na svetu - CeBIT.

Pored razvoja softvera, ICodeFactory stručnjaci se bave i obukom programera drugih kompanija širom sveta. Svi zaposleni su fakultetski obrazovani, Microsoft sertifikovani stručnjaci. Jedinstven spoj Microsoft Official Curriculum trenerskog iskustva sa praktičnim iskustvima na realnim projektima, omogućava zaposlenima da steknu širok spektar veština na jednom mestu.

ICodeFactory se bavi razvojem softvera na Microsoft platformi, konsultantskim uslugama i profesionalnom obukom. Kompanija posluje u Zrenjaninu i Novom Sadu. Zaposlene čine fakultetski obrazovani eksperti, sertifikovani od strane Microsofta kao MCSD, MCPD, MCITP, MCT.
Naše usluge i proizvode koje razvijamo koriste neke od najvećih svetskih kompanija iz oblasti informacionih tehnologija, autoindustrije i proizvodnje uređaja na solarni pogon.

Kontakt

ICodeFactory d.o.o.

  • Hajduk Veljkova 11, Master Centar
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 106924294
  • Matični broj: 20706635
  • Broj zaposlenih: 51 - 100

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.