Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Instrumenti MB d.o.o.

Instrumenti MB d.o.o. logo
Nehruova 51a/I-86
Beograd
SRBIJA
011/4-12-13-14
< 20
107190303
20752785

Instrumenti MB d.o.o.


Instrumenti MB d.o.o. se bavi veleprodajom, održavanjem i servisom laboratorijske i merne opreme i potrošnim materijalom renomiranih svetskih proizvođača. Naš cilj je da obezbedimo visok nivo usluga i podršku našim korisnicima kroz dugogodišnju i uspešnu saradnju.

Instrumenti MB d.o.o. je primarno orijentisan ka radu sa svetski poznatim kompanijama zasnovanom na ekskluzivnom zastupanju i distribuciji. Našim prodajnim programom obuhvaćene su prehrambena, poljoprivredna i farmaceutska industrija, trgovinski lanci u prehrambenoj industriji, zdravstvene ustanove, naučni instituti i instituti iz oblasti energetske efikasnosti i zaštite životne sredine.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Prvi korak je analiza pristiglih CV-eva od kandidata. Nakon prve selekcije, šaljemo mail sa upitnikom na kojeg očekujemo odgovor u određenom roku. Nakon analize upitnika sledi sledeća selekcija, razgovor sa kandidatima. Nakon toga odabrani kandidat dolazi na probni rad mesec dana.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Nudimo Vam kvalitetan tim spreman za saradnju i podršku novim članovima tima. Mogućnost za lični razvoj u okviru firme. Mogućnost edukacije i usavršavanja. Fer i korektan odnos prema članovima tima. Mogućnost finansijskog napredovanja, shodno postignutim rezultatima. Prijatno radno okruženje. Rednovno isplaćivanje zarada bez kašnjenja.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.