Jesal tim d.o.o.

Jesal tim d.o.o.

O kompaniji


Proizvodnja i ugradnja aluminijumske i PVC stolarije je naša delatnost od 2002 godine, kada smo počeli sa radom kao samostalna zanatska radnja. Nakoliko godina kasnije, delatnost smo proširili sa srodnim poslovima – proizvodnja i ugradnja aluminijumskih ograda, krovnih konstrukcija i fasada. Sa rastom obima posla, prešli smo u privredno društvo 2006 godine.
Preduzeće Jesal tim d.o.o Beograd danas ima 15 stalno zaposlenih. U toku građevinske sezone dodatno angažujemo oko 10 zaposlenih na određeno vreme. Proizvodnju obavljamo u sopstvenom poslovnom prostoru površine 680 m2, od čega je površina proizvodnog dela 480 m2, a kancelarijskog 200 m2. Poslovna zgrada je smeštena u proizvodnoj zoni Leštane, Kružni put br. 47, Beograd. Spajanje aluminijumskih i PVC profila, panela i limova i pravljenje otvora u njima vrši se mašinski, što obezbeđuje precizne spojeve i preciznu postavku okova. Stakla za stolariju nabavljamo od preduzeća koje koristi CNC mašine u proizvodnji, čime je obezbeđena preciznost dimenzija i ispravnost u toplotnoj, zvučnoj i solarnoj izolaciji.
Polovinu naših prihoda ostvarujemo od stanovništva, a ostala polovina dolazi od pravnih lica. Stanovništvo uglavnom zanimaju sledeći naši proizvodi: aluminijumska, drvo-aluminijum i PVC vrata, aluminijumski, drvo-aluminijum i PVC prozori i pregrade, aluminijumske nadstrešnice, pergole, ograde, roletne i grilje za stanove, kuće i vikendice. Naši kupci - pravna lica, bave se različitim delatnostima (građevinarstvo, turizam, hotelijerstvo, trgovina, proizvodne delatnosti, ugostiteljstvo, zdravstvo...). Delo naših ruku su mnogi aluminijumski izlozi za prodavnice, aluminijumska stolarija, ograde, nadstrešnice, pergole i fasade za kafiće, restorane, turističke agencije, hotele, lekarske ordinacije, stambene i poslovne zgrade, tržne centre i proizvodne hale. Takođe, sastavni deo enterijera ovih objekata su naši proizvodi – unutrašnja aluminijumska vrata, unutrašnje aluminijumske pregrade u “Office” sistemu i ostali elementi prema zamisli projektanta.

Svoje proizvode i usluge plasiramo na domaćem tržištu, ali smo imali priliku i za izvoz aluminijumske i drvo-aluminijum stolarije u Crnu Goru, kao i u Francusku i Austriju za stanove i kuće naših zemljaka koji tamo rade.

Poslove nejčešće dobijamo na osnovu preporuke starih kupaca, što najviše govori o kvalitetu naših proizvoda i usluga i našem odnosu prema kupcima.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Kružni put br.47, Leštane, Srbija

Matični broj

20145307

PIB

104328644