Profil poslodavca

Jesal tim d.o.o. logo

Jesal tim d.o.o.

 • adresa:
  Kružni put br.47
 • grad:
  Leštane
 • država:
  SRBIJA
 • zaposlenih:
  < 20
 • PIB:
  104328644
 • matični broj:
  20145307

Jesal tim d.o.o.Proizvodnja i ugradnja aluminijumske i PVC stolarije je naša delatnost od 2002 godine, kada smo počeli sa radom kao samostalna zanatska radnja. Nakoliko godina kasnije, delatnost smo proširili sa srodnim poslovima – proizvodnja i ugradnja aluminijumskih ograda, krovnih konstrukcija i fasada. Sa rastom obima posla, prešli smo u privredno društvo 2006 godine.
Preduzeće Jesal tim d.o.o Beograd danas ima 15 stalno zaposlenih. U toku građevinske sezone dodatno angažujemo oko 10 zaposlenih na određeno vreme. Proizvodnju obavljamo u sopstvenom poslovnom prostoru površine 680 m2, od čega je površina proizvodnog dela 480 m2, a kancelarijskog 200 m2. Poslovna zgrada je smeštena u proizvodnoj zoni Leštane, Kružni put br. 47, Beograd. Spajanje aluminijumskih i PVC profila, panela i limova i pravljenje otvora u njima vrši se mašinski, što obezbeđuje precizne spojeve i preciznu postavku okova. Stakla za stolariju nabavljamo od preduzeća koje koristi CNC mašine u proizvodnji, čime je obezbeđena preciznost dimenzija i ispravnost u toplotnoj, zvučnoj i solarnoj izolaciji.
Polovinu naših prihoda ostvarujemo od stanovništva, a ostala polovina dolazi od pravnih lica. Stanovništvo uglavnom zanimaju sledeći naši proizvodi: aluminijumska, drvo-aluminijum i PVC vrata, aluminijumski, drvo-aluminijum i PVC prozori i pregrade, aluminijumske nadstrešnice, pergole, ograde, roletne i grilje za stanove, kuće i vikendice. Naši kupci - pravna lica, bave se različitim delatnostima (građevinarstvo, turizam, hotelijerstvo, trgovina, proizvodne delatnosti, ugostiteljstvo, zdravstvo...). Delo naših ruku su mnogi aluminijumski izlozi za prodavnice, aluminijumska stolarija, ograde, nadstrešnice, pergole i fasade za kafiće, restorane, turističke agencije, hotele, lekarske ordinacije, stambene i poslovne zgrade, tržne centre i proizvodne hale. Takođe, sastavni deo enterijera ovih objekata su naši proizvodi – unutrašnja aluminijumska vrata, unutrašnje aluminijumske pregrade u “Office” sistemu i ostali elementi prema zamisli projektanta.

Svoje proizvode i usluge plasiramo na domaćem tržištu, ali smo imali priliku i za izvoz aluminijumske i drvo-aluminijum stolarije u Crnu Goru, kao i u Francusku i Austriju za stanove i kuće naših zemljaka koji tamo rade.

Poslove nejčešće dobijamo na osnovu preporuke starih kupaca, što najviše govori o kvalitetu naših proizvoda i usluga i našem odnosu prema kupcima.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.