JYSK d.o.o.-logo

JYSK d.o.o.

Ako donesete predanost, dobićete mogućnosti.

JYSK d.o.o.-bg

O kompaniji

JYSK GRUPA
 
JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje 'sve za kuću', vlasnik lanca je u isto vreme i njegov izvorni osnivač, Lars Larsen, širom Danske poznat kao vodeći trgovac koji uvek ima 'sjajne ponude'. 

1979. godine kad je otvorio svoju prvu prodavnicu, u drugom po veličini gradu u Danskoj, Aarhusu, Larsen je imao velike ambicije, ali nije mogao ni da nasluti kojom brzinom će njegov posao da se razvija.

Danas JYSK grupa obuhvata više od 2500 prodajnih objekata u 50 zemalja sveta. Godišnji promet grupe je približno 4,02 milijarde evra. Razvoj je stabilan i kontrolisan, a glavnu snagu čini više od 22000 zaposlenih.
      
Reč 'JYSK' je bila deo naziva kompanije od samog početka. Na danskom jeziku reč 'JYSK' označava sve, odnosno, svakoga sa poluostrva Jutland (odakle je i Lars Larsen), a obično se povezuje sa skromnošću, temeljnošću i iskrenošću - tri vrednosti sa kojima se i sam Larsen oduvek identifikovao. JYSK znači pouzdanost, a dogovor je uvek dogovor.
 
 
JYSK U SRBIJI
 
Početkom 2011. godine JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u Subotici. U nekoliko godina JYSK je proširio svoju mrežu prodavnica koja danas broji više od 30 prodavnica na području cele države. Uz neprestanu potragu za novim i atraktivnim lokacijama radi se i na preuređenju i osvježavanju postojećih prodavaonica.
 
JYSKova snaga i vrednost leži u kompanijskoj kulturi, a zaposlene pokreće zajednička ambicija za razvojem kao i da postanu još uspešniji. To je nešto što svi zaposleni u JYSKu dele i u šta veruju!

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Obuke, konferencije

Timska druženja

Porodica i roditeljstvo

Nagrade, bonusi, pokloni

Organizovan prevoz

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

JYSK d.o.o.

JYSK d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Batajnički drum 1

Beograd, Srbija

Kontakt

+381 11 7700 154

Matični broj

20658266

PIB

106679160

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.