Ivan Vančić

District Manager Trainee (DMT)
Ivan Vančić
U JYSKu sam započeo s radom 2015. godine na poziciji prodavca u radnji u Požarevcu. Najviše mi se svidela dinamika posla i njegova raznovrsnost, i to koliko su prodavci u JYSKu uključeni u sve procese koji se odvijaju, što je i najviše uticalo na moj razvoj.

​Otkako sam postao menadžer prodavnice dobio sam puno više odgovornosti, kao menadžer prodavnice moraš da budeš primer kolegama sa kojima radiš - i sve mora polaziti od tebe. Moraš motivisati ekipu u izazovnim situacijama i uvek biti tu za njih. U svakodnevnom radu takođe veoma je važno imati „širu sliku“ i uvek razmišljati par koraka unapred. 

Kada sam video oglas za District Manager Trainee (DMT) program odlučio sam se prijaviti i sada sam ponosan član nove DMT generacije. DMT program je jako dinamičan program u kom učim i razvijam se radeći dosta praktičnog rada, a ujedno je jako zanimljiv i zabavan. Kao zaposleni u JYSKu imate neograničene mogućnosti. Jer je sve isključivo na vama, koliko imate volje i želje da se razvijate i koliko želite da napredujete. 

Ostala iskustva zaposlenih