Kauffmann d.o.o.

Kauffmann d.o.o.

O kompaniji

O nama

Preduzeće KAUFFMANN d.o.o. je Beogradska firma, deo sistema KAUFFMANN sistema koji funkcioniše u više zemalja Evrope i Azije. Uz pomoć naših firmi iz Indije, Kine i Indonezije dolazimo do optimalnih odnosa kvaliteta i cena. Kvalitet koji nudimo je najbolji koji se može naći u Aziji, a cene su izuzetno popularne i prilagođene domaćem tržištu za sve programe koje KAUFFMANN zastupa. Evropsku robu takodje uspešno prodajemo i uvozimo.

Lideri smo u uvozu staklene galanterije (čaše, činije, vaze, vatrostalno posuđe), porcelana (servisi za ručavanje, komadni tanjiri, ukrasi), teflonskog posuđa, kao i posuđa i drugih kuhinjskih potrepština od inoksa, emajla, aluminijuma.

Nedavno smo tržištu Srbije predstavili i deo ponude koji obuhvata programe nameštaja, od klasičnog preko stilskog do ultramodernog dizajna, kao i nameštaj za spavaće, dnevne, dečije i radne sobe i baštenske garniture, kako za individualne, tako i za ugostiteljske namene.

Prodajemo i veliki asortiman galerijske robe u šta ubrajamo lampe, slike, ogledala, figure, korpe, saksije i sve druge arikle koji ulepšavaju stambeni i poslovni prostor. Materijali su drvo, kovano gvožđe, keramika, staklo.

Naš cilj je zauzimanje jedne od pozicija lidera u našoj branši na ex-yu tržištu.

Kontakt

Adresa

Auto-put - 2-G, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17563114

PIB

103410631