Koncern Bambi a.d.

Koncern Bambi a.d.

Poslovi

Bambi for YOUng

Beograd

rok 06.10.2020.

O nama

Kompanija Bambi

Već preko pola veka generacije potrošača iskazuju zadovoljstvo našom bogatom ponudom slatkih i slanih proizvoda. O Bambiju najbolje govore naši brendovi, lojalnost naših potrošača i brojna priznanja. Ovo se pre svega odnosi na najprepoznatljiviju Plazmu, koja je danas prerasla u čitavu porodicu proizvoda namenjenu za mnogobrojne načine upotrebe, ali i na naše druge brendove kao što su Wellness integralni keks i barovi, Zlatni Pek, JOSH! slane grickalice, Bambi napolitanke i Bambi biskvite.
​ 
Bambi je ponosni vlasnik brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja koji se odnose na visok standard kvaliteta proizvoda, kao i celokupne poslovne performanse. Nagrade i priznanja koja smo do sada dobili, potvrđuju naše liderstvo u različitim oblastima, kao što su poslovanje, društvena odgovornost, zaštita životne sredine i mnoge druge.
 
U središtu svih naših uspeha su naši ljudi. Posvećen, profesionalan i inkluzivni tim je odrednica za sve naše zaposlene. Ukoliko želite da postanete deo slatke priče, koju Bambi i zaposleni ispisuju već više od pola veka, pridružite nam se.

Naši zaposleni

Ena Macura
Brand Manager

Svoju karijeru u Bambiju započela sam 2016. godine na poziciji Junior Brand Manager-a. Trenutno sam na poziciji Brand Manager-a, sa fokusom na brand Wellness. Veliko je zadovoljstvo biti deo tima koji radi na omiljenim brendovima potrošača u Srbiji i regionu. Bambi pruža mogućnost konstantnog razvijanja i napredovanja u dinamičnoj industriji koja se neprekidno menja, ali najveća prednost kompanije su ljudi. Timski rad je nešto što me izuzetno motiviše, i ponosna sam na svoje kolege i posvećenost koju svakodnevno pokazujemo, kako bismo našu kompaniju i naše brendove održali na vodećoj poziciji u konditorskoj industriji.

Damir Bogućanin
Area Manager

Posao Prodaje je vrlo dinamičan. Podrazumeva konstantnu komunikaciju, dobro poznavanje tržišta, ali i ozbiljan timski rad. Kako se u slobodno vreme bavim i košarkom, mogao bih to da uporedim sa jednim dobrim košarkaškim timom. Bambi tim je jedna kvalitetna ekipa, sačinjena od ljudi koji svakodnevno pomažu jedni drugima, međusobno se podržavaju i dele svoja znanja i iskustva. Mislim da to najbolje govori o samoj organizaciji, njenim vrednostima, i to je upravo razlog zašto je Bambi tako uspešan tim, a ja njegov ponosni član.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://web.facebook.com/kompanijaBambi/

Kontakt

Koncern Bambi a.d.

Đure Đakovića bb, Požarevac, SRBIJA

hr@bambi.rs

www.bambi.rs

Facebook
Twitter