L'Oréal Balkan d.o.o.-logo

L'Oréal Balkan d.o.o.

L'Oréal Balkan d.o.o.-bg

O kompaniji

L’OREAL BALKAN
L’Oréal Balkan, sa sedištem u Beogradu posluje od 2004. godine i predstavnik je L’Oréal Grupe na teritoriji republike Srbije. U beogradskoj kancelariji radi internacionalni tim koji čini više od osamdeset zaposlenih, sedam različitih nacionalnosti. Izazovno i uzbudljivo radno okruženje pruža izuzetne mogućnosti za razvoj novih ideja, preuzimanje širokog spektra odgovornosti i postavljanje visokih standarda u svakom aspektu poslovanja. 

ŠTA MOŽEMO DA VAM PONUDIMO?
Svaki novi dan u L’Oréalu je neistražena teritorija. Nema posla koji počinje i završava se na isti način. Ovde uspeh leži u preuzimanju rizika, pokretanju inicijativa, izražavanju ideja. Usmereni smo ka dugoročnom individualnom razvoju potencijala zaposlenih i nudimo šanse za razvoj lokalne, regionalne ili internacionalne karijere.

 
LIČNI RAZVOJ
Osnaživanje talenata je ključno u našoj kulturi i svakodnevnom radu u L’Oréalu.
Sticanje znanja o kulturi kompanije, stručnih i tehničkih veština, deljenje iskustva i ekspertize su u osnovi ličnog razvoja i od vitalnog značaja za dalji rast i razvoj L’Oréala i kao kompanije i kao poslodavca.
Svake godine, nakon što zajedno sa svojim nadređenim definišete vaše specifične potrebe za dalji razvoj, možete da pohađate treninge kako u samoj kompaniji tako i van nje i nastavite da se usavršavate na poslu i učite od drugih.    


ISTORIJA LOREALA
 
Kompanija L’Oréal, osnovana je 1909. godine u Francuskoj. U malom stanu u Parizu, mladi hemičar i istraživač Ežen Šuler tada je patentirao prvu formulu farbe za kosu pod imenom L`Auréale koju je prodavao lokalnim frizerskim salonima. Ubrzo je osnovao kompaniju pod nazivom La Société Francaise de Teintures Inoffensives pour Cheveux, a žene su oduševljeno prihvatile njegov izum. Šuler je nastavio da ulaže u istraživanja, razvija nove formule, širi poslovanje i na tržište lansira nove proizvode. Kompanija je 1939. promenila ime u L`Oréal, i sredinom prošlog veka već postala jedna od vodećih na tržištu, zasnivajući poslovanje na težnji da uvek ide ispred svog vremena, pažljivo sluša potrošače i razume njihove potrebe.
 

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Kompanijski popusti

Obezbeđena oprema za rad

Rad od kuće

Godišnji odmor i slobodni dani

Zabavni sadržaj

Porodica i roditeljstvo

Fleksibilno radno vreme

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

L'Oréal Balkan d.o.o.

L'Oréal Balkan d.o.o.

Adresa

Bulevar Zorana Đinđića 64a

Beograd, Beograd

Srbija

Kontakt

+381 (0)11 2205 900

Matični broj

17573616

PIB

103565430

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.