Levi9 Technology Services

Levi9 Technology Services

Bedževi

O nama

 Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services. 

Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo izrazvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom petnaest godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi. 

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 600+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina. 

Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim. 

 

Pridruži nam se i postani deo tima koji pobeđuje. 
 

Join the magic number! 
 

Zašto mi?

Novi formati u novim okolnostima – primer Levi9

Tokom 15 godina koliko postoji Levi9 Technology Services, brojni profesionalci ove kompanije učestvovali su u dugom nizu različitih konferencija, predavanja, sajmova, panela, a posebna pažnja posvećivana je organizovanju posebnog načina deljenja znanja u okviru IT zajednice: redovnom organizovanju tematskih, stručnih meetupa.

Jedan takav meetup bio je u beogradskoj Levi9 kancelariji zakazan za drugu polovinu marta, a planirana je i veoma zanimljiva tema: „Testiranje od UI-a do Cloud-a". Dvoje predavača, test developer Milan Teodorović i Levi9 Test Lead Gordana Gardić pripremili su odlične prezentacije za planirani meetup: „WebdriverIO&Cucumber u akciji“ i „Testing in the clouds: what happens when it rains?“

Šta se desilo pojavom novih uslova života i rada u kontekstu pandemije virusa korona, koja je diktirala agilan i brz transfer svih zaposlenih u kompaniji Levi9 na režim rada od kuće?

Odgovor je bio jedini logičan – otkazivanje stotini prijavljenih pratilaca meetupa nije bilo rešenje, pa se našlo bolje: preoblikovanje formata događaja. Umesto meetupa – live webinar.

I na domaćem tržištu, kao i u inostranstvu, postoji šarolika ponuda webinara za različite korisnike, ali je evidentno i to da su takozvane „tehničke“ teme u ponudi svedene na minimum. Izazov je time bio još veći, a ono što se nakon održavanja webinara 26. marta 2020. godine može reći – odgovor na izazov bio je uspešan!
Promocija webinara vođena je na kompanijskim profilima na društvenim mrežama, odziv pratilaca bio je odličan, pitanja koja su stizala tokom webinara bila su brojna i inspirativna, a zaključak koji se sam nameće je sledeći: dobra praksa koju ćemo nastaviti da razvijamo.

Reason #306: Because learning never stops.

#999reasons
 
Webinar „Testiranje od UI-a do Cloud-a“ možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=bUeb4eg4Xyw&feature=youtu.be

Naši zaposleni

Miroslav Radujkov, Java TL & Department Manager


U kompaniji Levi Nine zaposlio sam se početkom 2008. godine, kao Junior Java Developer. Od samog početka imao sam privilegiju da radim na zanimljivim projektima, u okviru kojih sam upoznao izvanredne kolege koje su mi uvek omogućavale da naučim nešto novo i korisno. Takođe, imao sam sreću da radim sa odličnim Delivery Manager-ima i Scrum Master-ima od kojih sam mnogo naučio (i dalje učim) na polju soft skill-ova i kako uspešno sarađivati sa različitim tipovima klijenata. To mi je omogućilo da sebe izgradim kao Technical Team Leader-a i Department manager-a, pozicije na kojima se trenutno nalazim.
 
Preporučujem našu kompaniju kao mesto gde ćete zaista imati priliku da radite u zdravoj radnoj atmosferi, gde će vas kolege uvek podržavati i uvažavati vaše mišljenje i gde ćete moći da se sretnete sa širokim spektrom zanimljivih i izazovnih projekata i tehnologija. Kroz svakodnevni rad na projektu, zajedničke slatke i one manje slađe "muke", ali i raznovrsne aktivnosti van radnog vremena, imaćete priliku da upoznate i ostvarite prijateljstva sa sjajnim ljudima, koji i predstavljaju snažan temelj naše kompanije.

Nemanja Karanovic, Test architect i Department Manager


U kompaniji Levi Nine sam od 2012.godine. Odmah nakon fakulteta zaposlio sam se na poziciji junior test developera, gde sam stekao jako dobro znanje iz ove oblasti. Uz kolege koje su mi bile konstantna podrska veoma brzo sam napredovao i od prosle godine poverena mi je odgovornost da budem na poziciji Department manager-a. Sada imam priliku da ja budem taj koji deli znanje i trudim se da budem velika podrska svom timu.

​Preporucujem Levi Nine svima pre svega zbog mogućnosti učenja, napredovanja, zbog korišćenja novih tehnologija. Ovde vas očekuje zdrava radna sredina i osim posla steci cete sjajne prijatelje i imati priliku za druzenja i nezaboravne zajednicke trenutke.

Dragana Hadzic, Delivery Manager

 

U kompaniji Levi Nine karijeru sam zapocela pre vise od sedam godina kao Software Developer u oblasti Java programiranja. Rad na razvoju softvera je bio izuzetno zanimljiv, ali vremenom sam shvatila da je ono sto mi daje najvise energije i motivacije, i sto me najvise zanima, lezi u oblasti organizacije i komunikacije sa klijentima i timovima. Na taj nacin moj razvojni put se ubrzo usmerio u pravcu Delivery Managementa, cime se bavim vec poslednjih pet godina. Posao kojim se bavim je veoma dinamican i zabavan, i veoma uzivam u svakom novom danu resavajuci nove izazove.

Levi Nine bih svakako preporucila drugima, zato sto je to sredina u kojoj mozete, kao deo fantasticnog tima, da ucite, napredujete, sticete nova iskustva, i pre svega ucestvujete u projektima ciji rezultati ce napraviti svet zanimljivijim i boljim mestom.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Levi9Serbia/

Kontakt

Levi9 Technology Services

Novi Sad: Trifkovićev trg 6    , Beograd: Žorža Klemansoa br.19     , Zrenjanin: Kralja Petra Prvog br.2

jobs-serbia@levi9.com

https://www.levi9.com/

021 21 555 05
Facebook
Twitter