Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

LINK group d.o.o.

LINK group d.o.o. logo
Cara Dušana 34, 11080 Zemun
Beograd
Srbija
+381 (11) 4011240
51-100
100096157
06305563

LINK group d.o.o.


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Saznajte više o ovim priznanjima

Mi smo LINK group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kome živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje.

 

LINK group, vodeći multinacionalni obrazovni sistem, više od 20 godina uspešno se bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

 

LINK group obrazovna alijansa u Srbiji trenutno okuplja osam obrazovnih institucija:ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS,Akademija lepih umetnosti i multimedija – ALUM, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija i OKschool. U Rumuniji i Moldaviji posluju LINK Academy i BusinessAcademy,au Bosni i Hercegovini:ITAcademy, BusinessAcademy,InternetAcademy iVisoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo.


 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Postanite deo revolucije u obrazovanju. Pridružite nam se.

Svakodnevno će vas očekivati novi izazovi. Vaši talenti će doći do izražaja. Radićete sa mladim timom, ljudima poput vas. Svakim danom ćete napredovati. Bićete inspirisani. Motivisani. Ponosni. Jer koji god posao da obavljate, znaćete da ste deo nečeg velikog. Da stvarate novu budućnost. Da ste deo revolucije u načinu učenja.
Posao u kompaniji LINK group je vaša šansa da utičete. Da promenite. Da pružite ljudima drugačije, pravo obrazovanje koje će promeniti njihove živote. Da budete deo njihovog uspeha i generacijama koje dolaze omogućite budućnost kakvu zaslužuju. Svako održano predavanje, odgovor na pitanje studenta, svaki unapređeni online kurs ili novo partnerstvo i sertifikacija menjaju na hiljade života. A pre svih, menjaju Vaš!

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.