Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Mainstream d.o.o

Mainstream d.o.o logo
Studentski trg 4
Beograd
SRBIJA
+381 11 440 9420
104037252
20076682

Mainstream d.o.o


Mainstream je kompanija u stopostotnom domaćem vlasništvu i u potpunosti smo posvećeni pružanju naprednih hosting usluga. Specijalizovani smo za managed hosting usluge velikim i zahtevnim klijentima gde u potpunosti preuzimamo odgovornost za implementaciju i održavanje hostovane aplikacije ili web sajta.

Za manje zahtevne korisnike koji nemaju potrebe za managed hosting uslugama, a koji sa druge strane očekuju najviši kvalitet, razvili smo mCloud platformu sa kojom će moći da zaborave na probleme nedovoljnih resursa, nepouzdane infrastrukture i kapaciteta i slično.

Naša superiorna mCloud platforma zasnovana je na SSD tehnologiji koja kvalitetom i cenama konkuriše najvećim svetskim cloud provajderima poput Amazona, Digital oceana i drugih. Sva rešenja su proizvod domaćih stručnjaka uz opremu koja se nalazi na teritoriji Srbije sa lokalnom podrškom. Usluge koje nudimo su servisi iz domena Cloud hostinga, odnosno zakup virtuelnih servera na visoko dostupnoj infrastrukturi, što je značajno naprednija opcija od tradicionalnih rešenja, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao i SLA garancija.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Tražimo posvećene, stručne, talentovane i kreativne saradnike, spremne da uče i sposobne da pomeraju granice kvaliteta kako bismo zajedničkim snagama nastavili da pružamo najbolje hosting usluge.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Nudimo stalno zaposlenje u dinamičnom okruženju punom svakodnevnih tehnoloških izazova uz kontinuirano usavršavanje, napredovanje, rad sa najnovijim hardverom i tehnologijama, u timu mladih stručnjaka uvek spremnih da pomognu mlađim kolegama koji su spremni da uče. Kancelarije su na atraktivnoj lokaciji u Beogradu (Studentski trg 4).

Ukoliko želite više da saznate kako je to raditi sa nama, možete da pročitate ovaj tekst.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.