Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Mamino shop doo

Mamino shop doo logo
Šarganska 2
Beograd
Srbija
060 8141 633
< 20
111247957
21448842

Mamino shop doo


Mamino shop doo je firma koja se bavi prodajom bebi opreme. Na našem online shopu mamino.rs nudimo premijum brendove bebi opreme.
Pažljivo smo odabrali brendove koje zastupamo, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Za veliki broj brendova smo generalni zastupnici.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u e-commercu, marketingu, SEO optimizaciji i društevnom marketingu.
Ukoliko delite istu strast preko online prodaji, marketingu, SEO optimizaciji i društvenim mrežama, pridružite nam se!

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Preselekcija
Naš proces regrutacije podrazumeva prvo preselekciju i izdvajanje kandidata koji imaju iskustvo ili obrazovanje potrebno za datu poziciju. Zatim prolazimo kroz sve biografije da nađemo kandidate za koje mislimo da imamo najviše zajedničkih stavki sa njima, u pogledu vrednosti firme, radnog iskustva,  ličnih interesovanja.

Testiranje i intervju
Svaki kandidat dobija test opšte kulture i informisanosti, kao i druge testove zavisno od zahteva radnog mesta. Kada uspešno prođe sve testove, kanditati su pozvani bilo na razgovor uživo ili video razgovor. Sledi završni krug razgovora i primanje najboljeg kandidata.

Povratna informacija
Svi kandidati koji se prijave kod nas dobijaju povratnu informaciju o ishodu njihove prijave.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Mi verujemo u to da zaposleni mora prijatno da se oseća na poslu. To znači da kod nas vlada opuštena atmosfera, bez nepotrebnog pritiskanja, a sa druge strane takođe verujemo u vredan rad i da rezultati ne dolaze sami od sebe, već je potrebno posvetiti se onome čime se bavimo da bismo uspeli.

Zaposleni kod nas će imati priliku da nauče nove stvari, kao i da se stalno stručno usavršavaju. Pored toga postoje opcije fleksibilnog radnog vremena i rada od kuće.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.