Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

mayrex d.o.o.

mayrex d.o.o. logo
pukovnika Milenka Pavlovica 67
Beograd
SRBIJA
0118481104
< 20
100201213
17238795

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Tokom selekcije kandidata najviše pridajemo pažnju da li je kandidat ispunio uslove koje su navedene u oglasu.Veoma bitno da kandidat dobro pročita oglas.Ne razmatramo kandidate za koje vidimo da CV nije u okviru oglasa jer smatramo da nije dobro pročitan od strane kandidata.Čitanje oglasa i slanje CV-a koji sadrži sve što oglas traži je prvi profesionalni akt kandidata pred samu selekciju i mnogo pomaže samom kandidatu da bude pozvan na razgovor.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zaposlenima nudimo kvalitetno a dinamicno radno okruzenje.Zalazemo se za normalan i zdrav timski rad,timski rad na zdravim osnovama  da bi se ostvarili rezultati koji donose boljitak za svakog zaposlenog.Uspeh se ceni,postuje i nagradjuje, i ponosni smo sto uspevamo kvalitetno da poslujemo skoro 25 godina.Takodje ulazemo u razvoj nasih zaposlenih da bi bili sto uspesniji na poziciji na kojoj se nalaze.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.