Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.

Millennium Bet DOO

Millennium Bet DOO logo
Surčinski put 1a
Beograd
SRBIJA
+381 21 6523338
251-500
100700281
08738297

Millennium Bet DOO


Sportska kladionica „Millennium“ je počela sa radom 2001. godine i bavi se priređivanjem igara na sreću - klađenje i priređivanjem igara na sreću - aparati. Sedište firme je u Novom Sadu, a uplatna mesta se nalaze u svim većim gradovima na teritoriji Srbije.

Naši poslovni objekti zadovoljavaju visoke estetske kriterijume i u mogućnosti ste da u prijatnom ambijentu gledate uživo prenose velikog broja sportskih događaja putem satelita i kladite se uživo na ishode događaja.

U cilju obezbeđivanja kvalitetne usluge zaposlili smo mlade, obrazovane, vredne i ambiciozne ljude koji Vam u svakom trenutku mogu pružiti adekvatne informacije i zadovoljiti Vaša interesovanja o uslugama koje pružamo. Otvoreni za saradnju i konstantnom informisanošću o aktuelnim dešavanjima pružamo klijentima uvek aktuelna dešavanja.

Naša firma teži ka stalnom unapređivanju, razvoju i poboljšanju poslovanja kako bi išla u korak sa svetskim standardima po pitanju kvaliteta usluga. Dođite i uverite se sami, mi Vas čekamo!

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.