Aleksandar Stefanović

Specijalista za aplikativnu podršku ERP sistema

Postao sam deo kompanije Mlekara Šabac 2008. godine i već na samom početku mi se ukazala prilika da učestvujem u značajnim projektima vezanim za implementaciju sistema video nadzora i sistema za praćenje vozila putničkog i teretnog programa.

Nekoliko godina kasnije sam odlučio da preusmerim svoju karijeru, kombinujući već stečeno znanje sa onim što bih želeo da učim tako da sam aktivno učestvovao u implementacijama ERP sistema. To mi je omogućilo da se detaljno upoznam sa načinom funkcionisanja kompanije i radom svih zaposlenih.

Kompanija je prepoznala moje znanje, trud i zalaganje, i omogućila mi da se profesionalno usavršavam u skladu sa svojim interesovanjima na poziciji Specijalista za podršku ERP sistema. Osim tehničkih znanja, trudim se da konstantno unapređujem veštine komunikacije koje su od izuzetnog značaja za tačno definisanje i rešavanje zahteva, kao i dobru radnu atmosferu.

Radno okruženje u Mlekari Šabac je veoma dinamično, nijedan dan nije isti i svakog dana može nešto novo da se nauči.  Izuzetno sam ponosan na kolege, jer su motivisani ljudi, uvek spremni da pomognu. Ono što mi se najviše dopada jeste činjenica da se svaki trud i angažovanje prepoznaje i adekvatno nagrađuje.

Mlekara Šabac je velika kompanija koja će svakom pružiti mogućnost da iskaže svoje interesovanje i potencijale. Zbog toga bih rad u Mlekari Šabac uvek rado preporučio

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.