Multicom d.o.o.

Multicom d.o.o.

O kompaniji

Multicom je preduzeće koje se bavi maloprodajom i velikoprodajom računara, računarskog pribora, komponenti, potrošnog materijala i galanterije, kao i pružanjem usluga iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Kratko rečeno, kod nas možete nabaviti "sve za računare" . Ujedno, Multicom je u poslednjih nekoliko godina jedna od najbrže rastućih kompanija u domaćem ICT sektoru.

Specijalizovani smo za poslove maloprodaje i prodaje krajnjim kupcima. Lanac naših Multicom shop prodavnica spada u pet najbrže rastućih lanaca računarskih prodavnica u zemlji. Naše iskustvo, organizacija posla i entuzijazam garantuju visok i ujednačen nivo kvaliteta usluge u svakoj našoj prodavnici.
Naša filozofija je: uvek ponuditi više za budžet kojim raspolažete. I naravno: sve za računare!

Multicom danas čini preko 35 zaposlenih, kontinuiran višegodišnji rast prometa, preko 200.000 zadovoljnih kupaca godišnje, najefikasnija Internet računarska prodavnica u zemlji, najniža prosečna stopa marže od svih računarskih lanaca u zemlji, probran asortiman po kvalitetu i, iznad svega, vizija:

Sve za računare, uvek u blizini, u svakom trenutku. Uvek više za budžet kojim raspolažete. Da bi ste nam ukazali poverenje i sledeći put!

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Brankova 19, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07538375

PIB

101289009