Nelt među 20 najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji

Nelt Co
Nelt Co
07.07.2022

Kompanija Nelt nalazi se na listi 20 VRH poslodavaca kompanije Infostud, čime se svrstala među najatraktivnije poslodavce na tržištu Srbije.

Lista je nastala na osnovu rezultata istraživanja koje je sprovedeno na tržištu radne snage u Srbiji, a koje ima za cilj da odgovori na pitanja – šta je to što jednog poslodavca čini poželjnim i šta kandidati očekuju od poslodavca u procesu selekcije, prilikom definisanja uslova zaposlenja i tokom radnog angažmana. U istraživanju je učestvovalo 10.887 ispitanika.

Ono što, prema njihovom mišljenju, poslodavca čini najpoželjnijim jesu finansijski stabilno poslovanje, prijateljsko i prijatno radno okruženje, lideri koji poštuju saradnike, dobar balans privatnog i poslovnog života, mogućnost napredovanja na liderske pozicije i jasan i fer sistem nagrađivanja.

Ovaj rezultat potvrda je onoga čemu kao kompanija težimo i što smo identifikovali kao preduslove za ostvarenje naših strateških ciljeva – da budemo prepoznati kao siguran poslodavac koji brine o zadovoljstvu i kompetentnosti svojih zaposlenih, i koja drži do kompanijskih vrednosti i organizacione kulture.

Zadovoljstvo nam je što smo prepoznati od strane naših zaposlenih i od strane kadrova sa tržišta kao VRH poslodavac!

Ostali blog tekstovi poslodavca