Neofyton d.o.o.

Neofyton d.o.o.

O kompaniji

Neofyton doo je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama i isporuci najboljeg rešenja kupcima, osnovana 1992. godine sa sedištem u Novom Sadu. Potencijal našeg uspeha temelji se na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume - Engel, Piovan, Eurochiller, Campetella i Tria na tržištu Srbije i regiona. Neofyton posluje prema standardima ISO 9001:2008 uz konstantnu težnju ka daljem usavršavanju poslovanja, kao i usluga koju pružamo našim kupcima. Svoju uspešnost kompanija je dokazala stalnim ulaganjem u razvoj usluga i obezbeđenje kompletnog sistema rešenja za vaše poslovanje - trening, obuka, projektantske usluge, usluge konsaltinga, servisa, uvoza i isporuke opreme. Svoju ekspertizu usmeravamo ka konstantnoj težnji da za svakog kupca kreiramo precizno i jedinstveno rešenje po sistemu 'ključ u ruke'.

Kako bismo još više približili našu uslugu i što brže odgovarali na zahteve naših kupaca osnovali smo predstavništvo u Republici Hrvatskoj - Neofyton HR, 2013. godine.

 

Uvek blizu kupaca !

Korporativni cilj kompanije je održanje trenda povećanja prodaje, pozicije lidera i uspešnog poslovnog partnera u oblasti prerade plastike i gume, što postižemo konstantnim ulaganjem u inovacije, praćenjem tržišnih trendova, kao i ulaganjem u razvoj i edukaciju kadrova.

Filozofija našeg poslovanja temelji se da pružanjem vrhunskih usluga našim komitentima isporučimo ne samo mašine i opremu, već kompletan sistem rešenja i time izgradimo partnerstvo sa kupcima. Neofyton s toga ulaže u međusobno povezivanje svojih kupaca, ostvarivanje saradnje sa inopartnerima, a često pomaže kupcima u zaključivanju novih poslovnih ugovora.

Zadovoljan kupac je naša najveća prednost!

Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena ka ispunjenju zahteva:

 • POSVEĆENI KLIJENTIMA -Kompanija Neofyton sa svojim kupcima zasniva partnerski odnos, vodeći računa o njihovom najboljem interesu.
 • PROFESIONALNI - Težimo da svojim kupcima pružimo najbolju uslugu i prevaziđemo njihova očekivanja.
 • ETIČNI - Svakom poslu pristupamo odgovorno.
 • LOJALNI - Pre svega svojim kupcima, kreirajući rešenje za svaki njihov zahtev.
 • TIMSKI IGRAČI - Kompaniju Neofyton vodi tim vrhunskih profesionalaca, koji svoju ekspertizu usmeravaju ka pružanju najbolje usluge.
 • INOVATORI - Prateći zahteve tržišta Neofyton stremi da bude uvek prvi u ponudi novih tehnoloških rešenja. Mi zastupamo vodeće kompanije u oblasti prerade plastike i gume.
 • RAZLIČITI - Uvek ispred konkurencije, poznati po pružanju kompletnog know-how, rešenja po sistemu "ključ u ruke".
 • LIDERI - Neofyton teži da bude najbolji u usluzi koju pruža. Konstantno proširujemo našu proizvodnu ponudu nudeći uvek nova rešenja.


Korporativni uspeh i imidž renomirane kompanije, Neofyton je izgradio zahvaljujući svom stručnom timu. Njihov talenat, ambicije, upornost i strast za uspehom su kreirali identitet uspešnog poslovnog partnera koji je očuvan do danas. Za postizanje poslovnih ciljeva i rezultata Neofyton čini sve da obezbedi maksimalne uslove za nesmetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih veština svih svojih zaposlenih.

 

PARTNERSTVOM DO USPEHA!

 

Kontakt

Neofyton d.o.o.

 • Partizanska 27
 • Novi Sad
 • Srbija
 • PIB: 101701995
 • Matični broj: 08405433

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.