Tamara Roman

Brend specijalista za Neoplanta Delikates

Karijeru u Neoplanti započela sam u aprilu 2016. godine kao apsolvent Ekonomskog fakulteta na poziciji praktikanta u sektoru marketinga. Nakon završenog fakulteta dobila sam priliku da nastavim da gradim svoj razvojni put u Neoplanti na poziciji Marketing asistenta. Posle izvesnog vremena unapređena sam u Marketing specijalistu, a ubrzo nakon toga postala sam Brend specijalista za Neoplanta Delikates brend.

Zahvaljujući Neoplanti, veoma mlada naučila sam šta znači raditi u zdravoj domaćoj kompaniji koja ima izgrađenu kulturu timskog duha i međusobnog poštovanja i poverenja.
Dinamičnost posla u svetu marketinga zahteva konstantnu potrebu za praćenjem trendova što čini svaki dan drugačijim i zanimljivijim. Potreba za izlaskom iz zone konfora je često prisutna i dovodi do toga da svakodnevnom radom unapređujem svoje liderske i organizacione sposobnosti. Podrška vođenju jednog od najpoznatijeg brenda u Srbiji i u regionu za mene predstavlja privilegiju jer kada ugledam proizvod na polici na čijem sam razvoju i ja učestvovala ili kada vidim TV reklamu osećam se ponosnom i to me iznova tera da pronađem svoju unutrašnju snagu.

Neoplanta je mesto gde se odgovornost, poštovanje, stalni razvoj i otvorenost neguju kao najviše vrednosti, a razvoj mladog tima je jedan od pririteta kompanije. Rad sa ljudima koji nesebično dele svoje znanje, neguju timski duh na najvišem nivou je nešto što je moja preporuka za sve koji neguju ove vrednosti i žele da se pridruže timu Neoplante bez obzira da li su u zreloj fazi ili ipak na početku karijere. 
 

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.