Novomatic Srbija

Novomatic Srbija

O kompaniji

Novomatic Srbija posluje u okviru Novomatic AG grupe, globalnog  lidera u industriji igara na sreću, kompaniji koja više od 40 godina u  svetu diktira trendove industrije i pomera granice u tehnološkim inovacijama. Novomatic grupa osnovana je 1980. godine i posluje u više od 75 zemalja sveta.

Poslovni uspeh kompanije Novomatic zasnovan je na dvostrukoj strategiji, pozicioniranje kroz proizvodnju visokotehnološke opreme za igre na sreću, kao operater elektronskih kazina i sportskih kladionica, kao i tehnološki i servisni partner u segmentu lutrije. Novomatic predstavlja čitav eko sistem servisa i usluga koji je zasnovan na zadovoljstvu korisnika i unapređenju tehnoloških dostignuća.

Sa više od 23.000 zaposlenih širom sveta, Novomatic je i društveno odgovorna kompanija koja svoje poslovanje zasniva na timskom duhu, ulaganjem u zaposlene i negovanju zdravog sistema vrednosti, ali i dugoročni doprinos zajednici kroz društveno odgovorne kampanje i akcije. U kontekstu održivog razvoja, Novomatic kompanije ostvaruju značajne indirektne ekonomske uticaje i predstavljaju važan aspekt koji pokazuje koliko je kompanija posvećena društveno - ekonomskim promenama, posebno u lokalnoj sredini.

Međunarodno iskustvo i ekspertizu u različitim poslovnim sferama, već više od 10 godina prenosimo i na poslovanje u Srbiji prilagođavajući se potrebama lokalnog tržišta, kroz usavršavanje kadrova i jasno definisane strateške poslovne ciljeve.

U Srbiji, Novomatic uspešno posluje kroz svoje prvoklasne brendove Admiral club - slot klubove za najzahtevnije klijente sa više od 70 lokacija u zemlji, kao i AdmiralBet - najbrže rastuću mrežu modernih kladionica (više od 220 lokacija) koja svoje poslovanje zasniva na offline i online modelu priređivanja igara na sreću.

Kontakt

Novomatic Srbija

  • Japanska 3a
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100700281
  • Matični broj: 08738297
  • Broj zaposlenih: > 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.