Nebojša Radovanović

Šef objekta - poslovođa

U  ovoj industriji radim od 2004. godine u koju sam ušao prvenstveno zbog velikog interesovanja i ljubavi prema sportu a koja je kasnije prerasla u ljubav prema poslu i želji za edukacijom i napredovanjem.

Od samog početka rada u Admiral Betu na poziciji Poslovođe, imao sam dobar osećaj da sam na pravom mestu, medju pravim ljudima. Kako kompanija nije mala i jako brzo napreduje, važno je da osećate pripadnost i poverenje u ljude sa kojima saradjujete.

Po svojoj prirodi ovaj posao nije monoton, ima dosta dinamike ali i izazova i iskušenja kao i velike odgovornosti. Potrebno je dosta tolerancije i razumevanja kako bi vaš tim funkcionisao skladno. Od vas se zahteva preciznost, tačnost i umešnost snalaženja u nepredvidjenim situacijama.

Ukoliko ste ambiciozni i želite da kontinuirano radite na svom profesionalnom razvoju uz mogućnost da steknete prave prijatelje medju kolegama, Admiral Bet može biti sjajan izbor za Vas!

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.