OBLO Living d.o.o. Novi Sad-logo

OBLO Living d.o.o. Novi Sad

OBLO Living d.o.o. Novi Sad-bg

O kompaniji

OBLO Living je kompanija koja se bavi razvojem, proizvodnjom i plasmanom sopstvenog IoT proizvoda iz oblasti pametnih kuća. Zasnovan na intelektualnom vlasništvu (IP) kompanije, OBLO sistem pametne kuće je od 2012.god. plasiran u velikim serijama na tržištima Evrope i Azije. Pored svetskih tržišta, danas se OBLO proizvodi mogu naći i u domaćim prodavnicama.
Kompanija se nalazi u Novom Sadu i broji oko 50 zaposlenih.

MALI TIM I KONSTANTNO PROFESIONALNO USAVRŠAVANJE KROZ RAZVOJ  SOPSTVENOG IoT PROIZVODA

OBLO Living je kompanija koja radi na razvoju sopstvenih IoT rešenja. Oslanjajući se na nove tehnologije, bavi se razvojem sopstvenih proizvoda: dimera, prekidača, pametnih utičnica i drugih. OBLO uređaji, osim što deluju u sklopu jedinstvenog OBLO sistema, mogu da funkcionišu i nezavisno, kao zasebni pametni uređaji.

Tim je dovoljno mali da funkcioniše skladno kao jedna porodica i svaki član može da pruži svoj vidljiv doprinos. U timu gde se ceni saradnja, pozitivan duh i kreativnost, svi su posvećeni istom cilju - unapređenju proizvoda, obezbeđivanju novih usluga, otvaranju novih tržišta. Prijateljski odnosi i pozitivna atmosfera se održavaju kako u kompaniji tako i van nje, organizacijom sportskih i kulturnih aktivnosti, tim bildinga, godišnjih poslava itd.
 
Mogućnosti za konstantno usavršavanje su prisutne samim radom na razvoju inovativnih rešenja na najnovijim alatima i platformama. Pored toga za zaposlene po potrebi organizujemo stručne interne treninge, pravimo individualne karijerne planove, olakšavamo uvođenje novozaposlenih u posao, negujemo stručno usavršavanje uz mentorstvo iskusnih inženjera.

OBLASTI  RADA

Tim inženjera radi na kompletnom rešenju koje se sastoji od četiri celine:

1. Nodova - Skupa senzora i aktuatora koji koriste tehnologije kao što su ZigBee, Z-Wave, Bluetooth Low Energy, DECT ULE, naravno i WiFi.
2. Gejtveja - Kućnog kontrolera zasnovanog na Linux operativnom sistemu, upravljačkom softveru koji se izvršava na njemu koji predstavlja, posrednika u komunikaciji, između korisnika sa jedne strane i uređajima sa druge. Predstavlja i „pamet“ kuće, jer implementira odgovarajuću inteligenciju za automatizovanu kontrolu.
3. Cloud web rešenja - koje omogućuje udaljeni pristup, upravljanje sistemom, ažuriranje firmvera uređaja i obradu velike količine podataka (big data, data mining).
4. Mobilnih aplikacija - koje služe kao primarni korisnički interfejs za upotrebu sistema.
 
SARADNJA SA SVETSKIM IMENIMA

Z-Wave, Zigbee, Qubino, VOCO, Aeotec, Philips, LEEDARSON, Heiman, OSRAM, FIBARO, Danfoss

Beneficije

Zdravlje

Sistematski pregledi.

Kompanijski popusti

Popusti za razne usluge (bankarske usluge, zdravstevne ustanove i sl.)

Rad na daljinu

Poslovna putovanja u inostranstvo.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Zabavni sadržaj

Sport i rekreacija

Fitpass, timski sportovi.

Fleksibilno radno vreme

Godišnji odmor i slobodni dani

Dodatni dani godišnjeg odmora za lojalne zaposlene.

Proces selekcije

Za posao možete konkurisati putem Infostud-ovog portala za zapošljavanje, gde u svakom trenutku možete videti sve trenutno otvorene pozicije. Na osnovu podataka iz radnih biografija, kontaktiraju se kandidatiti koji ispunjavaju tražene kriterijume i dogovara termin za intervju. 

Selekcija počinje HR intervjuom koji podrazumeva razgovor o radnoj biografiji, motivaciji i planovima za dalji razvoj profesionalne karijere. HR intervju može biti upotpunjen i testovima opštih sposobnosti ili ličnosti. 

Ukoliko je prvi krug uspešno završen, organizuje se tehnički intervju za poziciju na koju ste konkurisali. Nakon drugog kruga se uglavnom proces selekcije završava i u periodu od dve nedelje dobijate obaveštenje o ishodu selekcije.
Pored tehničkih znanja i veština, od kandidata očekujemo: kreativnost, pozitivan stav, spremnost na timski rad i učenje.

Za prijave i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: jobs@obloliving.com

Više informacija o kompaniji OBLO Living možete saznati posetom našeg sajta: http://www.obloliving.com i, LinkedIn profila: https://www.linkedin.com/company-beta/10703060/

Online proces regrutacije i selekcije

Trenutne okolnosti od nas zahtevaju da se prilagodimo i da se ponašamo odgovorno i savesno. Većina nas je promenila svoje svakodnevno radno okruženje i zamenila ga radom od kuće, a naše procese smo prilagodili novonastaloj situaciji, te se naši procesi selekcije odvijaju online
.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

OBLO Living d.o.o. Novi Sad

OBLO Living d.o.o. Novi Sad

Društvene mreže

Adresa

Narodnog fronta 21 a

Novi Sad, Srbija

Matični broj

21158046

PIB

109302924

Broj zaposlenih

20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.