Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Optimed d.o.o.

Optimed d.o.o. logo
Милутина Миланковића 9ж
Beograd
SRBIJA
011 441 4602
< 20
104774419
20232609

Optimed d.o.o.


Оптимед је природни наставак наше пословне активности која траје већ 20 година. Они који дуже памте сетиће се наших почетака са Storz-ом још давне 1994. године а од 1998. до 2013. као заступник Bausch&Lomb-a.

Наша пословна делатност одувек је била подређена медицини и правом напретку у офталмологији. Посебну пажњу посветили смо едукацији лекара, на првом месту увођењу фако технике у савремену офталмолошку праксу. 
Са преко 50 обучених доктора, постигли смо најбољи могући резултат који је знатно допринео повећању броја операција катаракти у Србији. 
Небројени састанци, перманентна едукација, домаћи и међународни конгреси... били су наша редовна пословна активност. Дубоко верујемо да је контакт са лекарима од фундаменталног значаја, како са аспекта пословне политике тако и са аспекта целокупне медицине. Само кроз заједничко деловање су такви резултати могући и видљиви. Посебно смо поносни на огроман број донираних микрохируршких система, микроскопа, ултразвучних апарата као и другог потршног материјала.

Питање сарадње са страним принципалима, мада наизглед лако, у суштини је веома деликатан посао којим се у крајњој линији дефинише профил фирме као и понуда са којом она излази на тржиште. Оптимед има закључене уговоре са великим бројем страних произвођача. Ово је израз наше жеље да понудимо највећи број првокласних производа из свих грана офталмологије. 
Укратко, наша основна активност биће усмерена на решавање проблема дијабетесне ретинопатије, витрео ретиналне хирургије, макуларне дегенерације, синдрома сувог ока као и свих других обољења где можемо понудити медицинско решење. Сматрамо да је увођење нових офталмолошких лекова претпоставка ефикаснијем и краћем лечењу.

Одређени препарати се појављују по први пут на нашем тржишту те желимо да напоменемо да има неколико њих који су патентом заштићени у целом свету. Трудили смо се да затворимо терапеутске кругове колико је то било могуће кроз комбинацију хируршких и фармаколошких решења.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.