OTP banka Srbija

OTP banka Srbija

O kompaniji

Pažljivo slušajući šta klijenti žele od nas kao njihove kuće finansija, iskustvom se pokazalo da je potreba za odgovoranim, pouzdanim i sigurnim partnerom nepohodna svakog dana. Zato kao OTP Grupa koja se nalazi među evropskim bankarskim grupacijama sa najboljim pozicijama po kapitalu i likvidnosti, sa sigurnošću klijentima pružamo uslove za stabilno poslovanje i rast.

Posvećenost

Našu strategiju čine oni elementi koji klijenti najviše cene: stabilnost, profitabilnost, rast i inovacije. Nastojimo da delamo bolje i drugačije kako bi  doprinosili poslovnom uspehu naših klijenata i nas samih. Svojom transparentnim i timskim radom negujemo odnos koji se zasniva na poverenju i uzajamnom poštovanju.

Uspeh

Blizu 36 hiljada zaposlenih širom regiona, zaslužni su su za uspeh OTP Grupe u segmentu poslovanja sa stanovništvom i u korporativnom segmentu. Savremena rešenja, informacione tehnologije i prilagodljiva ponuda proizvoda zajedno sa ljudstvom čine Grupu pravim partnerom. Tokom 70 godina rada, pravilnim razumevanjem potreba i ciljeva, zasluženo vodimo skoro 18.5 miliona klijenata.

Kontakt

OTP banka Srbija

  • Bulevar Zorana Đinđića 50 a/b, 11070 Novi Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100000303
  • Matični broj: 07552335
  • Broj zaposlenih: > 1000
011/ 30 11 400

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.