Planeta Sport d.o.o.

Planeta Sport d.o.o.

O kompaniji

Planeta sport je vodeći maloprodajni lanac multibrend sportske opreme i lajfstajl proizvoda, sa preko 90 specijalizovanih prodavnica i više od 850 zaposlenih širom Srbije. Kompanija je izgradila prepoznatljiv imidž brenda zahvaljujući vrhunskom izboru robe i profesionalnom uslugom, pružajući posebno iskustvo kupovine svim obožavateljima sportske mode.

NAŠA MISIJA JE JEDNOSTAVNA. SNAGA NAŠEG BRENDA SU LJUDI. Oni su u centru Planete. Verujemo da je za kontinuirani uspeh presudno raditi na negovanju odnosa sa potrošačima, zaposlenima i partnerima, te se vodimo principima uzajamnog poverenja i besprekornog kvaliteta u svim poslovnim operacijama.

Priznanja

U odabiru najboljih sajtova u Srbiji, sajt planetasport.rs proglašen je za najbolji sajt u 2019. godini, u kategoriji eMarket! Priznanje dodeljuje PC Press u okviru izbora Top 50 - najbolje online stvari u Srbiji: https://top50.rs/.

Šta možeš da očekuješ ako postaneš deo Planete?

U Planeti, posao je izazovan, ali tu smo da te inspirišemo i pružamo šanse.
Očekuj jednu dinamičnu radnu sredinu, punu međusobnog poverenja u kojoj podstičemo naše zaposlene da se osećaju dobrodošlim da iznose ideje koje mogu da doprinesu našem zajedničkom kompanijskom rastu!

Prvi radni dani

Svakom novozaposlenom i pre njegovog prvog radnog dana obezbeđujemo neophodne informacije kroz priručnik za novozaposlene u kome se možete upoznati sa vrednostima koje negujemo, kulturom, očekivanjima, organizacionom strukturom i procesom obuke.

Imamo razvijen proces uvođenja novozaposlenih u posao kome pristupamo sa puno pažnje kroz posebno prilagođen plan obuke.

Za šta se zalažemo?

Verujemo da je društveno odgovorno poslovanje ključ da se odgovori na izazove koji su sve više štetni po okolinu, te da bi umanjenje posledica globalnog zagrevanja i očuvanje biodiverziteta trebalo da spada u jedne od najvažnijih prioriteta svih kompanija. Odatle je i proistekao projekat u sklopu kojeg je Planeta Sport posadila 4000 sadnica na požarištu Nacionalnog parka Tara, te doprinela obnovi ekosistema i očuvanju biodiverziteta Tare.

Solidarnost, briga prema drugima i okruženju bili su glavni motivatori da zaposleni iz naše kompanije pokrenu projekat “Donirajmo” sa ciljem promovisanja humanosti i lepote davanja. Prikupljali smo obuću i opremu iz našeg asortimana robe, i donirali brojnim ustanovama, poput Prihvatilišta za decu u Beogradu, Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj i učestvovali u brojnim drugim humanitarnim akcijama čime smo velikom broju mališana obezbedili neophodne stvari, a prikupljenu odeću donirali i Prihvatilištu za Stara lica.

Ostvarili smo i izvrsnu saradnju sa organizacijom “Banka hrane“ u Beogradu i dokazali da kao kompanija i te kako možemo da doprinosimo društvu i, pre svega, podstičemo određene promene.


Kontakt

Planeta Sport d.o.o.

  • Timočka 14
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 108540397
  • Matični broj: 21019984
  • Broj zaposlenih: 501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.