Playrix RS

Playrix RS

Snaga grupacije

O nama

Mi smo Playrix RS, studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo smo globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara, tvorca Gardenscapes i Homescapes, kao i Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters. Playrixove igre se od svoje pojave na tržištu nalaze u Top 50 Grossing Apps na Google Play i App Store platformama, a ukupan broj mesečno aktivnih korisnika prelazi 100 miliona!
Naš tim čini više od 150 pozitivnih i kreativnih profesionalaca koji uz podršku i znanje najvećih stručnjaka gejming industrije, top-industry alata i tehnologija, svakodnevno radi na razvoju potpuno novih i jedinstvenih projekata - mobilnih igra najvišeg svetskog kvaliteta. 

Vrednost koju dele svi članovi našeg tima i koja za nas predstavlja imperativ u svakom segmentu našeg rada je kvalitet. Zato negujemo timski duh, kreativnost, transparentnost, poverenje, profesionalni i lični razvoj, ali i  odgovornost. Fokusirani smo i ozbiljni kada je naš rad u pitanju, ali se i sjajno zabavljamo. Uostalom, kreiranje doživljaja i zabave jeste naš posao.

U našem timu uvek ima mesta za kreativne, ambiciozne i pozitivne ljude koji vole ono što rade i koji vole izazove. Bez obzira na otvorene pozicije, jobs@playrix.rs je adresa na koju uvek možeš da pošalješ svoje ideje i pronađeš svoje mesto u timu.

Zašto mi?

Tražimo game developere: Zašto Playrix RS?Rad na razvoju igara koje su u samom vrhu svetskog tržišta, pristup neograničenoj bazi znanja, rad sa najvećim stručnjacima Playrixa i gejming industrije, top-industry alatima i tehnologijama jesu neverovatni, ali ne i jedini benefiti koje imaju članovi našeg tima. Pažljivo smo ih kreirali i u njih uključili i brigu o profesionalnom i ličnom razvoju, zdravlju, porodici i dobroj atmosferi unutar tima.
​Upoznaj se sa nekim od naših benefita.


 


TVOJA KARIJERA
Karijerni put u našem timu počinje onboarding procesom koji će ti pomoći da što pre uhvatiš ritam sa projektima i vibe-om u našem studiju. Tvoj tim, ljudi sa kojima ćeš raditi, će mnogo doprineti tome i pomoći ti. Biće ti dostupne i edukacije koje uključuju i putovanja u druge Playrixove studije, naša biblioteka bogata stručnom literaturom, kao i HR departman koji će pratiti tvoj razvoj unutar tima i biti tu da ti pomogne.
 
TVOJE ZDRAVLJE I PORODICA
Osim konkurentne plate, svi stalni članovi našeg tima imaju trinaestu platu, pravo na bonus za preporuku kandidata i beskamatne pozajmice. Zdravlje nam je takođe veoma važno i zato smo obezbedili 100% plaćeno bolovanje i privatno zdravstveno osiguranje i zdrav, kvalitetan topli obrok svakog dana. 
Porodica ti je uvek na prvom mestu? I nama je, zato i organizujemo porodična druženja, radujemo se i darujemo novorođene bebe i decu članova našeg tima.

FLEKSIBILNOST
Nama je važno da svako ima mogućnost da samostalno isplanira svoje vreme. Zato je naše radno vreme klizno, imamo sat vremena pauze unutar 8-časovnog radnog vremena i ne volimo prekovremeni rad. Naravno, nemamo pravila oblačenja (dress code) i volimo da iskuliramo u entertainment zoni. Ako imaš kućnog ljubimca koji voli društvo i radnu atmosferu, slobodno ga povedi sa sobom na posao. 

NAŠI DOGAĐAJI
Svakodnevno vredno radimo, fokusirani na kvalitet i projekte, međutim, volimo i dobru atmosferu i druženja. Mesečno organizujemo zanimljive događaje i team-building-e za zaposlene, prijatelje i porodice. Događaji, naravno, nisu obavezni, ali sigurni smo da nećeš želeti da ih propustiš.
Čuo/la si za PlayrixCON? Da, jednom godišnje putujemo zajedno na Playrixovu konferenciju gde delimo iskustva, znanja i sjajno se zabavljamo sa više od 2000 naših kolega iz Playrixovih studija širom sveta. Ove godine putujemo u Soči, a na linku pogledaj kako je bilo na prošloj konferenciji. 


Ako voliš igre i izazove, baviš se game developmentom u bilo kojoj sferi, odgovoran si i fokusiran na kvalitet, želiš da napreduješ i stalno učiš, sviđa ti se ono što radimo i kako radimo, pogledaj otvorene pozicije, prijavi se i postani deo Playrix RS tima. 

​P.S. Možeš nas naći i na društvenim mrežama. Prati nas, lajkuj, šeruj ili nam piši!

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/playrixrsgames/
Playrix RS playrixrs 13 May 2020, 10:01
RT @netokracijars: [INTERVJU] @MirkoTopalski iz @playrixrs: Od akvizicije radimo na sopstvenim proizvodima – zapošljavanje nijednog trenutk…
Playrix RS playrixrs 13 May 2020, 10:01
RT @SEEcult: #Konkurs platforme #SerbiaCreates kao vid pomoći umetnicima u vreme korone https://t.co/48JBVUuVDx #srbijastvara @playrixrs @U…
Playrix RS playrixrs 27 Apr 2020, 14:02
To support its team in this difficult time, @Playrix will make a one-time payment of $650 (50,000RU) to each of its… https://t.co/4QNYNKwbTy
Playrix RS playrixrs 16 Apr 2020, 12:40
Naše otvorene pozicije, kao i procesi selekcije, nastavljaju se i u ovom vremenu kada radimo od kuće. Koje benefite… https://t.co/Vpb1i3jNsr
Playrix RS playrixrs 28 Mar 2020, 11:47
[#STAYHOME #day17] Pre nešto više od dve nedelje, naših 150 radnih mesta zamenili smo dnevnim boravkom, radnom sobo… https://t.co/T4jh1mgms3

Kontakt

Playrix RS

Partizanska 18, 21000 Novi Sad, SRBIJA

jobs@playrix.rs

www.playrix.rs

Facebook
Twitter