Profil poslodavca

Unisol Group logo

Unisol Group

 • internet adresa:
  http://unisolgroup.biz/
 • adresa:
  Autoput Beograd - Novi Sad 100b, 11080 Beograd - Zemun
 • grad:
  Beograd
 • država:
  SRBIJA
 • telefon:
  011 3771 700
 • email:
  posao.hr@unisol.biz
 • zaposlenih:
  251-500
 • PIB:
  100002508
 • matični broj:
  07457499

Unisol Group


Pre više od 20 godina, tačnije 1989. godine osnovana je jedna mala firma po imenu Polimark. Sa svojim prvim proizvodom, kečapom, a kasnije i majonezom, senfom, kuvanim i konzerviranim paradajzom, sosovima, margarinima, univerzalnim začinom, kremom za kuvanje i šlag kremom, ali i napicima od soje, Polimark je postao najveći proizvođač kondimenata u regionu.

Polimark je prva kompanija u Srbiji koja je uvela standard kvaliteta ISO 9001:2000 i sertifikovala i implementirala HACCP standard. Takođe, implementirani su i IFS i BRC standardi. Mikrobiološka i hemijska kontrola proizvoda u svim fazama proizvodnje kao i saradnja sa naučnim institucijama, zajedno sa pomenutim standardima, omogućavali su da Polimark garantuje stalni kvalitet i svežinu proizvoda tokom roka trajanja.

Kako je Polimark rastao, tako su se rađale i nove ideje ali i potreba za širenjem poslovanja u različitim delatnostima, te je tako nastala Polimark Grupa – grupa kompanija koja je okupljala deset kompanija članica, različitih delatnosti ali sa jednim zajedničkim ciljem, a to je uspeh.

Razvojem i širenjem poslovanja došlo se i do pojma korporatizacije, što, između ostalog, pretpostavlja i distanciranje od imena Polimark, koje ostavljamo samo na pakovanjima proizvoda koji ih nose. Polimark Grupa 2016. godine postaje Unisol Grupa sa osam kompanija članica koje će se, na ovaj način, više okrenuti razvoju poslovanja, širenju portfolia brendova i većoj saradnji sa trećim licima.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces selekcije se odvija u više koraka: 

1. Oglašavanje i drugi načini regrutovanja kandidata;
2. Obaveštavanje kandidata da smo uspešno primili poslatu prijavu;
3. Preselektovanje primljenih prijava;
4. Obaveštavanje kandidata u kom roku će oni čije radne biografije odgovaraju uslovima konkursa da budu pozvani na testiranje/intervjue;
5. Dalji koraci selekcije čiji broj je uslovljen samom pozicijom. Obično se primenjuje neki oblik centra procene koji podrazumeva rešavanje zadatka koji je povezan sa radnim mestom, grupne i individualne test situacije, dodatne psihometrijske alate i intervjue;
6.  Pre finalnog intervjua se kandidati koji nisu među odabranima obaveštavaju o ishodu selekcije mejlom, a kandidati koji su pozivani u finalni krug selekcije se obaveštavaju telefonskim putem.  

Šta nudimo našim zaposlenima?


 Zaposleni su najvredniji resurs Unisol Grupe zbog čega svakodnevno dajemo svoj doprinos stvaranju dinamičnog radnog okruženja koje angažuje zaposlene, ohrabruje timski rad, lični i profesionalni razvoj. Radimo zajedno, prenosimo znanje, unosimo energiju i strast u svaki zadatak, insistiramo na inicijativi, hrabrosti i odgovornosti u radu. Naši zaposleni su usmereni na visok kvalitet rada, a kompanija obezbeđuje povoljne uslove za nadogradnju znanja i veština.

Pored dobrih uslova rada, dinamičnog okruženja i mogućnosti za razvoj, nudimo Vam i kreativne izazove jer mi ne dobijamo gotova rešenja - mi ih razvijamo. Ako želite nešto više za sebe, iskoristite mogućnost da postanete značajan činilac poslovanja Unisol Grupe. 


http://unisolgroup.biz/


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.