Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Power Comm d.o.o.

Power Comm d.o.o. logo
Deset avijatičara 4b 11050 Beograd
Beograd
SRBIJA
< 20
100423495
17337238

Power Comm d.o.o.


Power Comm d.o.o Beograd je preduzeće za projektovanje, inženjering i izgradnju složenih elektroenergetskih objekata, postrojenja i instalacija.

Preduzeće uspešno posluje od 1999. godine  na domaćem i stranom tržištu, pruzajuci usluge planiranja i projektovanja najsloženijih elektroenergetskih objekata respektabilnim  investitorima  u saradnji sa svetski vodećim  proizvodjačima opreme.

Delatnost preduzeća se obavlja u okviru standardizovanog sistema upravljanja kvalitetom ISO9001,zaštite zdravlja i bezbednosti na radu OHSAS 18001, i zaštite životne sredine ISO14001.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


.
Saradnike biramo na osnovu propratnog motivacionog pisma, dostavljene lične- radne biografije i razgovora. Od najveće važnosti su nam doslednost i istinitost navoda iz same prijave, ispunjenost formalnih uslova konkursa, stručna osposobljenost i razumevanje radnih zadataka i vrste posla, prepoznata volja za timski rad i napori za timski uspeh.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zaposlenima nudimo izuzetno kvalitetnu uposlenost i radne zadatke, uslove za stručno usavršavanje i napredovanje, kvalitetna primanja i udoban radni prostor opremljen najsavremenijim tehničkim sredstvima i programskim paketima, visko razvijene i kvalitetne međuljudske odnose, otvorenu stručnu i svaku drugu komunikaciju.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.