Radisson Collection Hotel, Old Mill Beograd

Radisson Collection Hotel, Old Mill Beograd

O kompaniji

Radisson Collection Hotel, Old Mill Beograd smešten je u urbanom delu Beograda, blizu obale Save i novog živopisnog Beogradskog Waterfront-a (modernog stambenog prostora sa restoranima, barovima, tržnim centrom, parkovima i pešačkim stazama).

Hotel je arhitektonsko, sofisticirano zdanje sa bogatom istorijom. Predstavlja jedan od glavnih simbola Beograda, kroz spoj nasleđa prvog parnog mlina iz 19. veka i specifičnog dizajna.

Stari parni mlin, zgrada koja više od veka čuva sećanje na stari Beograd je proglašena spomenikom kulture i nalazi se pod zaštitom države. Za rekonstrukciju je zalužan prestižni Studio Graft iz Berlina, koji u kombinaciji sa modernom arhitekturom novog hotela i njegovih kula, čini jedinstvenu celinu sastavljenu od istorijskog i savremenog dizajna. Ambiciozni koncept enterijera obuhvata i unapređuje postojeće istorijske građevine novim materijalima, bojama i oblicima, aktivirajući originalne kvalitete spomenika kulture i stvarajući jedinstveno vizuelno iskustvo.

Radisson Collection Hotel, Old Mill Beograd nudi 236 savremenih i modernih soba, uključujući 14 impresivnih apartmana, sa prozorima od poda do plafona koji gledaju na Beograd. Sobe odlikuju zemljani tonovi, prirodni materijali. Opremljene su unikatnim nameštajem i umetničkim detaljima poput oslikanih zidova, koje su delo studija Strauss & Hillegaart. Njegova industrijsko šik estetika savremeno je tumačenje komercijalne prošlosti nekretnine. Gosti mogu da se opuste i uživaju u besplatnom brzom internetu, mini baru i pogodnostima poput espresso kafe i čaja, dok gosti Executive Collection, Junior Suite i Suite uživaju u posebnom pristupu Executive Lounge-u.

Pažnja hotela Radisson Collection, Old Mill Beograd usmerena je ka kreiranju novog i jedinstvenog iskustva za goste, uz sve pogodnosti učešća u programu lojalnosti Radisson Rewards. Hotel nudi autentično iskustvo Beograda u i van njegovih zidova.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Vojvode Mišića 15, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20144548

PIB

104307421