PTP DIS d.o.o.
PTP DIS d.o.o.

PTP DIS d.o.o.

O kompaniji

Porodica koja se stalno širi!

DIS je od male porodične firme za nešto više od 30 godina prerastao u jednu veliku prepoznatljivu domaću kompaniju koja beleži konstantne rezultate kako u domenu maloprodaje, tako i u segmentu veleprodaje. Stalno se usavršavamo i postajemo bolji svakoga dana na radost naših kupaca. Ne samo da gradimo poslovanje, već gradimo i budućnost naših zaposlenih. Kao brzo rastuća kompanija, stalno smo u potrazi za novim talentima koji će se pridružiti našem timu. 

Ali, šta to čini DIS posebnim poslodavcem?

Neprestani razvoj i napredovanje naših zaposlenih: U DIS-u verujemo da je investiranje u naše zaposlene ključ uspeha. Nudimo raznovrsne programe za edukaciju i usavršavanje, kako biste se razvijali profesionalno i napredovali u karijeri.

Briga o zaposlenima: Naši zaposleni su naš najveći kapital. Zato kontinuirano radimo na poboljšanju uslova rada, kako bismo osigurali da se svaki član našeg tima oseća vrednovano i podržano.

Nacionalne vrednosti i tradicija: Posao u DIS-u nije samo radno mesto, to je zajednica. Držimo se datih obećanja, što je izgradilo snažno poverenje unutar našeg tima, među kupcima i poslovnim partnerima.

Uspesi: Ponosni smo na sve naše uspehe, posebno na smanjenje fluktuacije zaposlenih u prethodnom periodu. To pokazuje koliko se trudimo da stvorimo stabilno i zadovoljavajuće radno okruženje.

U DIS-u ćete naći mesto gde vaš trud biva prepoznat i nagrađen.

Ovo je vaša prilika da budete deo nečeg većeg.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

Vaš put ka DIS Timu: Transparentan i prilagođen vama.

U DIS-u, pažljivo koristimo svaku priliku da upoznamo nove talente. Kada se ukaže šansa za proširenje našeg tima, oglase možete pronaći ovde, na Infostudu, našim društvenim mrežama ili na našoj web stranici. Vaš prvi korak ka postajanju člana DIS porodice počinje tu.

Detaljno pregledamo svaku prijavu: Svaka vaša prijava se pažljivo razmatra. Posvećujemo se pregledu svake biografije kako bismo osigurali da svaki kandidat dobije jednaku i pravednu šansu.

Inicijalni intervju: Ako vaše iskustvo odgovara opisu posla, pozvaćemo vas telefonom da dogovorimo termin za intervju. Ovaj prvi razgovor je vaša prilika da saznate više o DIS-u i da nam pokažete zašto ste pravi izbor za nas.

Trajanje procesa selekcije kandidata: Postupak odabira kandidata traje do 15 dana od zatvaranja roka za konkurisanje. Naš cilj je da proces bude što brži,  efikasniji, ali i prijatniji za sve kandidate.

Psihološko testiranje i studija slučaja: Kod određenih specifičnih pozicija koristimo psihološko testiranje. Ponekad možemo zatražiti i da kroz kratku prezentaciju studije slučaja pokažete kako biste pristupili zadatim izazovima 

u poslu.

Komunikacija s kandidatima: Svaki kandidat koji prođe prvi krug selekcije, a ne bude izabran za dalji proces, biće obavešten putem emaila. Važno nam je da održavamo transparentnu komunikaciju.

Ne čekajte da se pojavi oglas za posao! Ako ste zainteresovani za rad u našoj kompaniji i verujete da možete doprineti našem timu, pošaljite nam svoju biografiju na zaposlenje@dis.rs.

U DIS-u vrednujemo različitost, inovacije i posvećenost. Ako ste spremni da rastete i razvijate se zajedno sa nama, čekamo vašu prijavu!

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Adresa

Bulevar oslobođenja 1b, Velika Plana, Srbija

Kontakt
Matični broj

07617003

PIB

101175143

Broj zaposlenih

> 1000