ROAMING GROUP

ROAMING GROUP

Poslovi

Key Account Manager

Beograd

rok 13.11.2020.

Magacioner

Beograd

rok 06.11.2020.

Snaga grupacije

O nama

Priča o Roaming Grupi je počela 2004. godine sa kompanijom Roaming Electronics koja je tada imala samo 25 zaposlenih.
Danas u okviru Roaming Grupe posluje više od 20 kompanija sa 1500 zaposlenih u 10 zemalja sveta (Srbija, Crna Gora, BiH, Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Bugarska, Austrija, Nemačka, SAD) što je čini jednom od najuspešnijih Grupa kompanija u zemlji i regionu.
Mi smo veliki, različiti, ali složni i nepobedivi na putu daljeg razvoja poslovanja i naših zaposlenih.
Roaming Grupa svojom delatnošću pokriva 5 oblasti:
Informaciono-komunikacione tehnologije: Roaming Solutions, Roaming Networks, Enetel Solutions, Teodesk i b4b;
Potrošačka elektronika: Roaming Electronics,Tehnomanija i Care&Repair;
Energetska infrastruktura: Elektormontaža;
Bezbednost: Roaming Networks Security i Re Security;
Upravljanje rizicima & Ljudki kapital i prednosti: Willis Towers Watson.
Na putu daljeg rasta vodič nam je sinergija naše expertize, energije i entuzijazma. Ljude sa tim kvalitetima tražimo i razvijamo. 

Zašto mi?

Nastavljena humanitarna akcija “Ljudskost u doba korone”

Humanitarna akcija Roaming Solutions grupe, koja posluje u okviru Roaming grupe i pokriva ICT poslovanje, pod nazivom “Ljudskost u doba korone” nastavljena je tokom leta.
Prateći aktuelnu situaciju vezanu za pandemiju COVID 19, fokus je stavljen na kontinuiranu podršku zdravstvenim centrima i bolnicama širom Srbije u borbi protiv korone.
Kompanije Roaming Networks i Enetel Solutions, koje posluju u okviru Roaming Solutions grupe, donirale su medicinsku opremu i sredstva zdravstvenim ustanovama i COVID ambulantama u Beogradu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici, Šapcu, Novom Pazaru i Užicu.
U saradnji sa zdravstvenim centrima, donirana oprema je sa spiska hitnih potrepština; od protokomera sa ovlaživačima za kiseonik, video rigidnog laringoskopa, aspiratora, mini centrifuga, preko EKG aparata, “Deep Friza” , do hirurških rukavica i ostale potrošne opreme za rad sa covid pacijentima.
“Hvala Roaming Solutions grupi što je kao društveno odgovorna kompanija u ovim izazovnim vremenima prepoznala potrebu da pomogne zdravstvenim ustanovama koje leče i zbrinjavanju obolele od korone”, istakao je direktor bolnice u Sremskoj Mitrovici dr Živko Vrcelj.
Da podsetimo, Roaming Solutions grupa reagovala je na samom početku pandemije nabavkom medicinske i IT opreme (opširnije možete pročitati OVDE)
Roaming Solutions grupa nastavlja sa humanitarnim aktivnostima, a ujedno želi da svojim primerom pozove sve druge kompanije koje su u mogućnosti da se uključe.

Naši zaposleni

Nikola Ivanović ,
Elektromonter mreže i postrojenja, Elektromontaža

S obzirom da mi je otac dugogodišnji radnik u ’’Elektromontaži’’ d.o.o. Kraljevo, za ovu kompaniju znam još od svog detinjstva. O poslovima na dalekovodima i trafostanicama sam dosta slušao od svog oca, pa otuda i želja da i ja krenem istim putem.
Veoma sam zadovoljan što sam deo jednog ovako uspešnog tima, koji pruža mogućnost mladima da, kroz rad još više nauče i da svojim radom doprinesu uspehu kompanije.

Vesna Bursać,
Prodavac, Tehnomanija

Već skoro 6 godina radim kao prodavac u Tehnomaniji, zbog čega sam neizmerno srećna i zadovoljna. Posao je zanimljiv i veoma uzbudljiv, svaki novi kupac je veliki izazov. U radu nastojim da budem jasna, tačna, ljubazna i da na taj način postignem da se svaki kupac opet vrati, što se, na moje veliko zadovoljstvo, redovno i dešava.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. www.facebook.com/enetelsolutions/

Kontakt

ROAMING GROUP

Južni bulevar 10, Beograd, SRBIJA

office@roaming.rs

www.roaminggroup.com

+381 11 309 3703
Facebook
Twitter