ROAMING GROUP

ROAMING GROUP

Poslovi

Senior PHP Developer

Beograd

rok 17.06.2020.

DevOps/AIOps

Beograd

rok 17.06.2020.

DevOps Engineer

Beograd

rok 13.06.2020.

Senior JavaScript Developer

Beograd

rok 13.06.2020.

Senior Frontend Developer

Beograd

rok 13.06.2020.

Project Manager

Beograd

rok 13.06.2020.

Snaga grupacije

O nama

Priča o Roaming Grupi je počela 2004. godine sa kompanijom Roaming Electronics koja je tada imala samo 25 zaposlenih.
Danas u okviru Roaming Grupe posluje više od 20 kompanija sa 1500 zaposlenih u 10 zemalja sveta (Srbija, Crna Gora, BiH, Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Bugarska, Austrija, Nemačka, SAD) što je čini jednom od najuspešnijih Grupa kompanija u zemlji i regionu.
Mi smo veliki, različiti, ali složni i nepobedivi na putu daljeg razvoja poslovanja i naših zaposlenih.
Roaming Grupa svojom delatnošću pokriva 5 oblasti:
Informaciono-komunikacione tehnologije: Roaming Solutions, Roaming Networks, Enetel Solutions i Tiro;
Potrošačka elektronika: Roaming Electronics i Tehnomanija;
Energetska infrastruktura: Elektormontaža;
Bezbednost: Roaming Networks Security i Re Security;
Upravljanje rizicima & Ljudki kapital i prednosti: Willis Towers Watson.
Na putu daljeg rasta vodič nam je sinergija naše expertize, energije i entuzijazma. Ljude sa tim kvalitetima tražimo i razvijamo. 

Zašto mi?

The power of knowledge

Jedna od strateških odluka Roaming Grupe je podrška visokoobrazovnim institucijama u Srbiji i regionu i podrška mladima pri zapošljavanju.
Naša kompanija Roaming Networks, koja je jedan od vodećih sistem integratora u ICT industiji u Srbiji i regionu, prepoznala je da mladim inženjerima koji se zapošljavaju u našoj kompaniji nedostaje praktično znanje koje će dopuniti teorijsko stečeno na fakultetu. Zato je krajem prošle godine otpočela poslovno-tehničku saradnju sa Visokom školom elektrotehnike i računarstva u Beogradu I Elektrotehničkim fakultetom u Podgorici.
Roaming Networks počeo je ovu saradnju doniranjem najsavremenije telekomunikacione opreme kao bi studenti savladali rad sa opremom koju će koristiti nakon završetka studija i započinjanja profesionalne karijere.
Poslovno-tehnička saradnja Roaming Networksa i visokoobrazovnih institucija u oblasti elektrotehnike i računarstva podrazumeva obučavanje studenata kroz programe stručnih praksi i pomoć pri izradi diplomskih i master radova uz mentorsku podršku iskusnih inženjera naše kompanije.
Roaming Grupa će i dalje nastaviti da podržava ovakve projekte i pomaže mladim ljudima u primeni postojećih i usavršavanju i sticanju novih znanja.

Naši zaposleni

Branko Ivanović,
Rukovodilac službe za projektovanje i razvoj softvera,
Enetel Solutions

​Od dolaska u Enetel Solutions, aprila 2015. godine, kompanija je doživela snažan razvoj, koji se između ostalog ogleda u petostruko većem broju zaposlenih, zadržavajući pritom entuzijazam i agilnost startup kulture.  Pored rasta tima, konstantno se širila i lepeza tehnologija koje smo osvajali kroz obuke i zanimljive projekte: od eCommerce-a preko inovativnih startup platformi do IPTV rešenja za set-top boksove, Smart TV i mobilne uređaje.
Kompaniju Enetel Solutions preporučujem svima koji žele da napreduju i usavršavaju se u pozitivnoj atmosferi, kroz timski rad na ozbiljnim i interesantnim projektima koji se oslanjaju na primenu modernih tehnologija. 

Nikola Ivanović ,
Elektromonter mreže i postrojenja, Elektromontaža

S obzirom da mi je otac dugogodišnji radnik u ’’Elektromontaži’’ d.o.o. Kraljevo, za ovu kompaniju znam još od svog detinjstva. O poslovima na dalekovodima i trafostanicama sam dosta slušao od svog oca, pa otuda i želja da i ja krenem istim putem.
Veoma sam zadovoljan što sam deo jednog ovako uspešnog tima, koji pruža mogućnost mladima da, kroz rad još više nauče i da svojim radom doprinesu uspehu kompanije.

Vesna Bursać,
Prodavac, Tehnomanija

Već skoro 6 godina radim kao prodavac u Tehnomaniji, zbog čega sam neizmerno srećna i zadovoljna. Posao je zanimljiv i veoma uzbudljiv, svaki novi kupac je veliki izazov. U radu nastojim da budem jasna, tačna, ljubazna i da na taj način postignem da se svaki kupac opet vrati, što se, na moje veliko zadovoljstvo, redovno i dešava.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. www.facebook.com/enetelsolutions/

Kontakt

ROAMING GROUP

Južni bulevar 10, Beograd, SRBIJA

office@roaming.rs

www.roaminggroup.com

+381 11 309 3703
Facebook
Twitter