Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Sberbank Srbija a.d.

Sberbank Srbija a.d.  logo
Bulevar Mihaila Pupina 165 g
Beograd
SRBIJA
19909
501-1000
100000354
07792247

Sberbank Srbija a.d.


Sberbank Srbija je deo jedne od vodećih finansijskih institucija u svetu sa glavnim sedištem u Rusiji. Ponosni smo na tradiciju uspešnog poslovanja dužu od 170 godina. Naš je cilj izgradnja stabilnih, trajnih i harmoničnih veza sa našim klijentima putem posvećivanja pune pažnje njihovim potrebama. Kao Sberbank Srbija, mi težimo da postanemo banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje, a sve u korist naših klijenata. Posebnu pažnju Sberbank poklanja svom najvrednijem resursu, a to su ljudi.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


U skladu sa kadrovskim potrebama banke, Služba za ljudske resurse vrši odabir korišćenjem postojeće baze kandidata i oglašavanjem radnih mesta. Nakon evidentiranja pristiglih prijava u uži krug selekcije pozivaju se najbolji kandidati. Uobičajena praksa podrazumeva 2 kruga selekcije, a nakon svake faze kandidati dobijaju povratnu informaciju o ishodu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zadovoljstvo zaposlenih je imperativ za banku Sberbank Srbija, stoga zajedničkim snagama stvaramo stimulativno okruženje za ostvarenje zacrtanih ciljeva. Rad u Sberbank Srbija karakteriše poverenje, kolegijalnost i mogućnost razvoja profesionalnih potencijala. Neposrednom komunikacijom i dobrim raspoloženjem stvaramo atmosferu u kojoj su zaposleni kreativni i proaktivni.
Neprestano unapređujemo efikasnost sistema upravljanja u svim segmentima poslovanja. Podjednako podstičemo samoinicijativu zaposlenih i timski rad, što nam olakšava postizanje vrhunskih poslovnih rezultata.

Strategija interne komunikacije zasnovana je na tri vrednosti: Svi za klijenta – Mi smo tim – Ja sam lider.
Nastojimo da kroz ideju liderstva i preuzimanja odgovornosti negujemo interne odnose kao i odnose sa klijentima.

Šta možete da očekujete u timu Sberbank Srbija?
Naši zaposleni su ključ uspeha i razvoja kompanije. Uvek se trudimo da budemo korak ispred potreba kako naših klijenata tako i naših zaposlenih. U cilju postizanja željenih rezultata sprovodimo obuke i treninge za zaposlene na osnovu pozicije zaposlenog, ocene njegovog rada, ličnih sklonosti / potencijala i potreba banke.

Obuka zaposlenih ima za cilj da:
• omogući da se brže i lakše uklopite i savladate radne zadatke;
• unapredite stručnost, efikasnost, a samim tim i lični i profesionalni razvoj;
• steknete veštine koje podstiču produktivnost i lakše postizanje ciljeva u poslovnom okruženju.
Uspeh u ostvarivanju ciljeva i obavljanju zadataka zaposlenih prati se tokom cele godine kroz polugodišnje i godišnje ocene rada. Ocenjivanje se zasniva na pravednom i objektivnom pristupu i služi da bi se utvrdili aspekti u kojima je potreban dalji razvoj, uočile prednosti i postavili ciljevi za naredni period. Vodimo stalnu brigu o svakom zaposlenom jer nam je atmosfera koja vlada u našoj banci vrlo važna.

Postanite deo našeg tima!
Vaša Sberbank Srbija

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.