Profil poslodavca

Soko Štark a.d. logo

Soko Štark a.d.

 • internet adresa:
  http://www.stark.rs
 • adresa:
  Kumodraška 249, 11000 Beograd
 • grad:
  Beograd
 • država:
  SRBIJA
 • telefon:
  011/395-60-46
 • email:
  konkurs@stark.rs
 • PIB:
  100002799
 • matični broj:
  07026447

Soko Štark a.d.


"Soko Štark" jedna je od najvećih konditorskih industrija u regionu i mnogo godina lider na domaćem tržištu. Od jula 2005. godine u većinskom je vlasništvu "Grand kafe", vodećeg proizvođača i distributera kafe u regionu. Strateško povezivanje !Grand kafe" i "Droga Kolinske" omogućava i "Grand kafi" i "Soko Štarku" otvaranje novih tržišta, posebno Evropske unije i Rusije, što je početak realizacije koncepta "Soko Štarka" kao regionalnog lidera konditorske industrije Jugoistočne Evrope.

Danas kompanija proizvodi više od dvadeset hiljada tona konditorskih proizvoda vrhunskog kvaliteta i godinama je izvoznik gotovih proizvoda najvićeg stepena obrade.

Politika kvaliteta 

U današnjoj borbi za poverenje korisnika, kvalitet proizvoda, nihova bezbednost i odnos prema korisnicima predstavljaju osnov da "Soko Štark" i dalje bude domaći lider.

Da bi preduzeće zadržalo svoje pozicije na tržištu konditora, potrebno je da smo okrenuti zadovoljenju potreba korisnika i stalnim poboljšanjima.

Sistem kvaliteta i ostvarenje ciljeva kvaliteta u kojima učestvuju svi zaposleni podrazumeva primenu svih neophodnih mera za prepoznatljivu reputaciju preduzeća.

Poverenje u "Soko Štarkovu" proizvodnu i poslovnu praksu jeste siguran način za zadovoljenje najviših zahteva, sigurnost zaposlenih i dugoročni opstanak preduzeća.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zaposleni

Uspeh "Soko Štarka" počiva na radu, stručnosti i motivisanosti njegovih zaposlenih. Znanja, veštine i sposobnosti zaposlenih prestižno su bogatstvo, te su stoga izuzetno važni za ostvarenje vrhunskih ciljeva. Zaposleni u "Soko Štarku" imaju mogućnosti razvoja i ostvarenja profesionalnih i ličnih ambicija.

Usavršavanje znanja i sticanje veština obaveza je svakog zaposlenog, a kreativan pristup u radu, otvorenost za nova iskustva, predloge kao i nove ideje uvek su u "Soko Štarku" bile predmet posebne pažnje.

Težnja ka razvoju vlastitih potencijala, sposobnosti i talenata, kao i ostvarenju ciljeva u različitim segmentima života, karakteristika je uspešnih i zadovoljnih ljudi. "Soko Štark" omogućuje svojim zaposlenima podsticajnu radnu okolinu u kojoj kroz svoj posao, kvalitetnu komunikaciju i interakciju, osim profesionalnih, imaju mogućnosti ostvarenja ličnih ciljeva.

Sa zaposlenima stvaramo prijateljski i otvoren odnos, uzimajući u obzir njihove potrebe i očekivanja. Na taj način osiguravamo njihovo zadovoljstvo i identifikaciju sa kompanijom. Ohrabrujemo timski rad, jer verujemo da je to put, da svako doprinese uspehu kompanije svojim profesionalnim znanjem.

Naši odnosi sa poslovnim partnerima zasnivaju se na uzajamnom poverenju i poštovanju.
Poštujući etičke principe, aktivno učestvujemo u projektima koji doprinose poboljšanju života u zajednicama u kojima radimo.

Tradicija, kvalitet i poverenje potrošača, naša je najveća vrednost! Jaki brendovi i imidž "Soko Štarka" , suština su njegove poslovne snage! Znanja, veštine i sposobnosti zaposlenih prestižno su bogatstvo! Visok radni učinak i vrhunski kvalitet obavljanja posla - osnova su naše poslovne kulture.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.