Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Soprex d.o.o.

Soprex d.o.o. logo
Takovska 45 a/III
Beograd
SRBIJA
011/33-42-545
20-50
103102753
17514784

Soprex d.o.o.


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com
Beogradska kompanija SOPREX se od 2003. godine uspešno bavi razvojem poslovnih aplikacija za klijente među kojima su i industrijski lideri poput SKFa, Fiata, Telekoma Austria i drugih. Poslednjih godina razvili smo i specijalizovano e-commerce odeljenje za razvoj softverskih rešenja iz oblasti onlajn trgovine, usluga i upravljanja poslovnim procesima. U ovom trenutku imamo uspešnu saradnju sa većim brojem klijenata koji su uglavnom locirani u DACH regionu (Nemačka, Švajcarska i Austrija). Činjenica da smo jako dobro pozicionirani na ovom tržištu (čak prepoznatljivi za određena polja ekspertize) pruža nam priliku da dalje širimo naš tim.
Za nas je veoma važno da podstičemo efikasnu komunikaciju, kreativnost, zalaganje i integritet zaposlenih. Protok informacija i ideja je transparentan. Ulažemo u kontinuirano sticanje znanja i iskustva svakog zaposlenog.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Naša vrata su otvorena za sve sposobne, ambiciozne, vredne i talentovane ljude koji teže daljoj izgradnji karijere.
U prvom razgovoru obaveštavamo kandidate o tome kakve uslove rada mogu da očekuju i procenjujemo da li postoji poklapanje u pogledu osnovnih vrednosti naše kompanije, kao i obostran interes da zajednički napredujemo.
Kandidate pozivamo da provedu deo radnog rada sa našim timom, da bi se bolje upoznali sa budućim kolegama, našom radnom atmosferom i nekim od projekata na kojima radimo.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Rad u stabilnom i kvalitetnom okruženju bez višeslojne upravljačke strukture, transparentne platne razrede, jasan put i konkretnu podršku profesionalnom usavršavanju i izgradnji karijere.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.