Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

SpiceFactory d.o.o.

SpiceFactory d.o.o. logo
Takovska 5
Beograd
SRBIJA
+381 63 468 615
< 20
108699727
21050334

SpiceFactory d.o.o.


Mi smo agencija za razvoj digitalnih proizvoda i stremimo kreiranju inovativnih web i mobilnih proizvoda koji su ispred svog vremena. Fokus nam je na korisničkom ugođaju, validaciji, testiranju sa ciljanim korisnicima. Radimo sa startapima i uspostavljenim biznisima na lansiranju njihovih proizvoda od ideje do puštanja na tržište i podrške.

Više o vrednostima i kulturi koju gajimo možete videti na http://spicefactory.co/postani-deo-tima/.

Kako je u našem procesu jako bitna prva faza izrade prototipa i validacije pretpostavki napravili smo naš alat koji nam omogućava da lako merimo korisničko ponašanje - https://konceptapp.com/.

Tr ištu nudimo još par rešenje koja kao primarni komunikacioni kanal imaju chatbotove, platformu za upravljanje događajima Sava (https://sava.events) i chatbot namenjen finansijskim ustanovama - Cognito (https://cognito.spicefactory.co).

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


SpiceFactory okuplja ljude koji su zaljubljenici u tehnologiju, startape i razvoj proizvoda. Ovo je ključan kriterijum za odabir novih kandidata. Lako je naučiti novu tehnologiju ili steći znanja iz bilo koje oblasti ako postoji posvećenost i demonstriran rad na unapređenju svojih veština i kontinualnom napretku. 

U procesu regrutacije želimo da optimizujemo vreme svima tako da proces kreće sa brzim skajp intervjuom od 15 minuta. Ukoliko su obe strane zadovoljne kandidate dovodimo na tehnički interjvu i potom na razgovor sa direktorom kompanije. 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naši zaposleni imaju velike slobode i samostalnost. Verujemo u to da ljudima treba raširiti krila i pustiti ih da se pokažu u najbolje svetlu. Ovo nosi i veliku odgovronost sa sobom takođe. 

Samim tim naš radni prostor i radno vreme su fleksbilini maksimalno. 

Kod nas:
- imate slobodu izbora opreme na kojoj ćete raditi
- obezveđene potrebne licence za alate koje koristite
- obezbeđen ručak, kafu, napitke, pivo, grickalice
- sponzorisane odlaske na konferencije kao predavači
- redovna druženja
- nbsp;sponzorisani Workation za tebe i tvoje najbliže (http://bit.ly/spfr-workation)
- učestvovanje u raspodeli profita od uspešnih projekata

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.