Steel-Impex doo

Steel-Impex doo

O kompaniji

"Steel-Impex" doo predstavlja lidera na srpskom tržištu u reciklaži metalnog otpada. Svoje poslovanje smo započeli početkom XXI veka, vremenom smo proširili svoju delatnost i razvili se u moderan reciklažni centar.

Vršimo sakupljanje i tretman otpada, pre svega metalnog i čeličnog porekla, obojenih metala, ali i otpad nemetalnog karaktera.

Svoje poslovanje, Steel Impex DOO obavlja iz sedišta koje se nalazi u Sremskoj Kamenici, kao i u ograncima privrednog društva na severu Srbije – u Luci Novi Sad, i centralnoj Srbiji – u Kraljevu.

Mi smo otvoreno i inventivno preduzeće koje traži i pruža šansu svima onima koji su spremni na zajednički rad i napredak.

Za uspeh na inostranom i domaćem tržištu zaslužno je rukovodstvo preduzeća koje postavlja visoke ciljeve kvaliteta, a sve proizvode prate međunarodne akreditacije, kao i atesti lokalnih nadležnosti.

Steel-Impex doo usvojio je:

– Sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa međunarodnim standardom ISO 9001:2015, koji se primenjuje u svim sektorima poslovanja preduzeća;

– Sistem upravljanja zaštitom životne sredine, ISO 14001:2015, koji garantuje da je naše poslovanje usaglašeno sa domaćim propisima, kada je u pitanju zaštita životne sredine

Kontakt

Steel-Impex doo

  • Vihorska 35
  • Sremska Kamenica
  • Srbija
  • PIB: 105667853
  • Matični broj: 20429054

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.