Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.

Stilles d.o.o.

Stilles d.o.o. logo
Savska cesta 13
Slovenija
101-250

Stilles d.o.o.


Stilles d.o.o. iz Sevnice je preduzeće, sa 70 godišnjom tradicijom proizvodnje visokokvalitetnog namještaja i ostale opreme za interier, koji je u glavnom namenjen hotelskim objektima. Glavne djelatnosti preduzeća obuhvataju: razvoj, proizvodnju, logistiku i montažu interierne opreme po narudžbi. Najvažniji dio poslovanja predstavlja opremanje hotela sa 5 i 6 zvezdica, gde naručiocima nudi cijelovitu uslugu od pripreme projekata za dizajn interierne opreme, pripremu nacrta i tehničke dokumentacije, proizvodnju nameštaja i interiernu opremu od drugih materiala (kamen, metal, staklo, tkanine, ...), logistiku i montažu.
Stilles je prisutan u više od 30 država na svetu. Trenutno je najaktivniji na tržištima jugo-istočne i zapadne Evrope. Izrazito je je usmeren na izvoz, jer na stranim tržištima ostvaruje 95% celokupne realizacije. Među zadovoljne kupce sa ponosom ubraja renomirane svetske hotelske lance kao što su: Hyatt, Kempinski, Ritz Carlton, Sheraton, Marriott, Hilton, Falkensteiner …

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.