Studio Moderna d.o.o.

Studio Moderna d.o.o.

Poslovi

Prodavac u call centru u Beogradu

Beograd

rok 01.07.2020.

Prodavac u Call centru u Novom Sadu

Novi Sad

rok 01.07.2020.

Snaga grupacije

O nama


Studio Moderna predstavlja lidera u oblasti direktnog marketinga u centralnoj i istočnoj Evropi. Kompanija smo sa izrazito stabilnim poslovanjem u 21 zemlji.  Naše proizvode kupuje više od 400 miliona potrošača. U svom sastavu imamo: više od 420 prodavnica, 25 pozivnih centara i na hiljade maloprodajnih distributera. Sa preko 6.500 zaposlenih, kompanija radi na: stvaranju, proizvodnji i prodaji proizvoda za brendove koji su priznati širom sveta.

Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cenjenih robnih marki i kreiranju  kvalitetne usluge. Naš glavni cilj je maksimalno zadovoljstvo klijenata proizvodima i besprekornom uslugom.

Kupci svakodnevno svedoče o kvalitetu naših proizvoda i sa zadovoljstvom dele svoje iskustvo, a mi smo tu da im pružimo ono što im je potrebno:
Zdrav i udoban san uz Dormeo (www.dormeo.rs),   širok asortiman korisnih proizvoda unutar popularnog brenda  Top Shop (www.top-shop.rs) zdraviju ishranu uz inovativni program eko-kuvanja i pripreme hrane uz Delimano (www.delimano.rs). 
Dom naših kupaca je čistiji zahvaljujući Rovus brendu, a za relaksaciju, brigu o telu i organizmu zaslužan je Wellneo  (www.wellneo.rs) .
Uživanje u svakom koraku i pravilno držanje kičme tokom hoda, naši kupci postižu uz Walkmaxx obuću (www.walkmaxx.rs) ,a posebno smo ponosni na Klub 5* koji je dokaz naše posvećenosti i brige o kupcima. Nagrađujemo poverenje kupaca, koji kao članovi Kluba 5* uživaju poseban tretman u kompaniji, brojne privilegije, stalne uštede i iznenađenja.
 


Zašto mi?

POSAO IZ SNOVA

POSAO IZ SNOVA
 
Naš najprepoznatljiviji brend Dormeo je ove godine započeo tradiciju konkursom „Dormeo posao snova“ i među 10.000 prijava odabran je najbolji Dormeo spavač, čiji je opis posla baš to-spavanje 8h.
Nikola Gogić iz Užica, vredno je spavao 8h i zaradio platu od 100.000 dinara! Bio je ovo jedan od najinteresantnijih konkursa za posao koji je izazvao pažnju i veliko interesovanje javnosti.
Studio Moderna je kompanija koja se uvek trudi da podstakne svoje zaposlene, ali i kupce da ostvaruju svoje snove. Jedna od ciljeva konkursa je podsećanje na to koliko je bitno probuditi se odmoran i naspavan, kao i koliko kvalitetan san pozitivno utiče na svakodnevne aktivnosti, ali i izazove.
Dormeo, vodeći brend na tržištu, propagira zdrav i kvalitetan san i svojim širokim asortimanom proizvoda upravo to korisnicima i omogućava.
U okviru ovog interesantnog konkursa za posao, naš zadatak nije bio ni malo lak. Veliki izazov je bio odabrati najboljeg Dormeo spavača među 10.000 prijavljenih.
Nikola je izabran za ovu poziciju jer je Dormeo prepoznao da on svoje snove sledi i stremi da ih ostavari:
 „Završio sam Višu školu za ekonomiju i turizam, radio sve moguće poslove i nisam mogao mnogo da biram… Istovremeno sanjao sam o  modelingu. To je posao koji obožavam ali da bih se njime bavio morao sam da savladam dosta veliki izazov: da smršam 30 kilograma… Za nekih 7 meseci sam voljom i upornošću to i postigao, tako da radim kao foto model već 2 godine. Volim da spavam, a da bih bio uspešan u svom poslu, moram biti naspavan, jer se „beauty sleep“ tu prosto podrazumeva. Posao snova koji je ponudio Dormeo sam video pre svega kao još jedan izazov, a zatim sjajnu priliku da radim 8 sati ono što volim i još pri tom  budem odlično plaćen. Nakon ovog iskustva mogu samo da zaključim – I da nisam plaćen za ovaj posao, Dormeo bi uvek bio moj izbor.”
 
Celokupna organizacija ovog neobičnog događaja, koji je oduševio i medije i posetioce Top Shop prodavnice u kojoj je Nikola obavljao svoj spavački posao 8h, ne bi uspela bez timskog rada.
Stabilan, organizovan i posvećen tim su jedna od naših glavnih odlika i nešto što se trudimo da kontinuirano negujemo i unapređujemo. Svakodnevno radimo na individualonom i timskom razvoju, verujemo i podstičemo jedni druge.
U to su se uverili i posetioci ovog događaja, na koje su naši zaposleni i najbolji Dormeo spavač preneli sjajnu energiju. Posebno nam je drago, što su svi prisutni iz naše prodavnice otišli nasmejani i veoma dobro raspoloženi, ali i podstaknuti na zdraviji san.
 
 
 

Naši zaposleni

Aleksandra Krajišnik 
Internet agent 7 godina 

Kada sam došla u kompaniju, moj cilj je bio da naučim nešto novo i da ostvarim dobru zaradu. Sada posle 8 godina mogu da kažem da sam stekla veštine u otvorenoj komunikaciji i spremnost za promene. Ono na šta sam posebno ponosna fleksibilnost u radu i sposobnost suočavanja sa izazovima. Mislim da je to srž posla u našoj kompaniji i da smo zato tako uspešni. Kao agent prodaje  u telemarketingu sam radila 7 godina a sada radim u Internet timu. Studio Moderna vam pruža mogućnost napredovanja i nagrađuje zalaganje i efikasnost u svakom smislu. Uz moju kompaniju se osećam sigurno dok koračam ka novim poslovnim uspesima jer uspeh nastaje kao rezultat znanja, rada, sposobnosti i enegrije. 

Kristina Tirkajla, Wellneo, Rovus & Top Shop Brand Manager 

Sa radom u kompaniji sam počela pre sedam godina kao agent prodaje u telemarketingu, gde sam stekla prve prodajne veštine i uz podršku mentora vrlo brzo došla do odličnih prodajnih rezultata.  S obzirom da naša kompanija ceni trud i zalaganje svakog pojedinca, a ambicije su dobrodošle, nakon dve godine konkurisala sam na radno mesto trenera i dobila priliku da svoje znanje prenesem na nove agente. Ponosna sam na rezultate koje smo zajedno ostvarivali, ali i na tim koji smo izgradili. Put mog napretka u kompaniji je zaista dinamičan i nakon rada sa novim agentima, nastavila sam rad sa senior agentima u telemarketingu, a kasnije i u inboundu. Zaista je lepo kada dođete na posao sa osmehom i osmeh dobijete od svog tima. U Studio Moderni konstantno radimo na sebi i razvijanju svojih poslovnih veština, ali i negujemo timski duh, verujemo jedni u druge. Moje sadašnje radno mesto je u srcu kompanije-marketinigu, na poziciji Top Shop, Rovus i Wellneo brend menadžera. Ovde sam stekla poptpuno nova znanja i iskustva, a o mom zadovoljstvu poslom vam najbolje govori to što osećam da radim u „srcu kompanije".

Žaklina Miškov, zamenik šefa maloprodajnog objekta

​Moja radna biografija i iskustvo počev od povremenih i privremenih poslova su veoma bogati i raznoliki ali prava pustolovina počinje pre skoro šest godina kada sam se usidrila u Studio Moderni.
Ono što je veoma bitno kako za mene tako i za ostale zaposlene da ova kompanija pruža mogućnost za napredovanjem. Počela sam kao pomoćnik prodavca a sada sam zamenik šefa u svojo poslovnoj jedinici. Velike organizacije poput novogodišnjeg proslava, edukativnih nastava pružaju nam zadovoljstvo da se upoznajemo, družimo i razmenjujemo iskustva.
Imala sam čast da pohađam „ Dormeo akademiju“ na kojoj sam slušala predavanja velikih eksperata i postala jedan od njih tako što sam naučila kakav je razvojni put i od čega se sastoje proizvodi koje svakodnevno prezentujem kupcima.
Pored fiksne plate imamo mogućnost dodatne zarade u vidu bonusa, stimulansa koji nas motivišu da dajemo svoje maksimume i napredujemo. Prateći taj put ponela sam titulu najboljeg prodavca za 2018 godinu i nagradno putovanje u Istambul.
Često se organizuju takmičenja po regionima koja u nama bude zdravu borbu da postignemo dobre rezultate i dođemo do cilja. Tako smo nedavno moja ekipa i ja uživali u čarima jednog spa centra jer smo bili najbolji.Pored svih aktivnosti pružena mi je šansa da se oprobam na televiziji što je učvrstilo moje samopouzdanje i dalo mi podstrek za nove radne pobede.
Hronoški u kratkim crtama predstavila sam uslove rada u svojoj kompaniji koja budi u svakom pojedincu želju da ide isključivo uzlaznom putanjom.
 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/CallCentarStudioModernaSrbija/

Kontakt

Studio Moderna d.o.o.

Bulevar Vojvode Stepe 24, Novi Sad, SRBIJA

http://www.top-shop.rs/karijera/

Facebook
Twitter