Tarkett d.o.o. Bačka Palanka

Tarkett d.o.o. Bačka Palanka

Snaga grupacije

O nama

Mi smo Tarkett. Jedna od vodećih svetskih kompanija u industriji podnih obloga. Potičemo iz tradicije izvrsnosti, preduzetništva i inovacija. Naše vrednosti prenose se iz generacije u generaciju već 140 godina i grade globalnu Tarkett porodicu, u kojoj je danas više od 12 500 zaposlenih.
 
Nudimo vam širok spektar mogućnosti za rad u okviru Grupe, koja u Srbiji obuhvata:
 
Proizvodnu kompaniju Tarkett doo, sa sedištem u Bačkoj Palanci. U okviru kompanije posluju 3 fabrike za proizvodnju podnih obloga od vinila, parketa, tekstilnih podova i veštačke trave. Mi smo izvozno orijentisan sistem. Više od 90 % proizvodnje plasiramo na inostrana tržišta. Ponosni smo što je kvalitet naših podnih rešenja potvrđen na najvećim infrastrukturnim projektima u Istočnoj, centralnoj i Jugoistočnoj Evropi, uključujući i našu zemlju (Beograd na vodi, Voždove kapije, Pupinova palata…).  
 
Prodajnu organizaciju Tarkett South Eastern Europe, koja posluje na 14 tržišta u zemljama jugoistočne Evrope.
www.tarkett.rs
 
Maloprodajni lanac Galerija Podova, u čijem je sastavu više od 45 prodajnih objekata sa širokim asortimanom podnih obloga i proizvoda za dekoraciju doma.
www.galerijapodova.com
 
Tri su glavna razloga da se pridružite našem timu, sa više od 1300 zaposlenih u Srbiji:
https://careers.tarkett.com/sr/otkrijte_tarkett.html

Zašto mi?

Oblikujmo budućnost. Zajedno

Želimo da naši proizvodi i poslovne aktivnosti pozitivno utiču na životnu sredinu i kvalitet života ljudi. Učestvujte i vi u razvoju ekološki inovativnih podova, u projektima za odgovorno korišćenje resursa i industrijskim programima za ponovnu upotrebu i reciklažu iskorišćenih materijala.

Društvena odgovornost u našoj kompaniji znači usmerenost ka ljudima i zajednicama. Naša posvećenost razvoju okruženja potvrđena je nacionalnom CSR nagradom Đorđe Vajfert. Vama pružamo mogućnost da kroz program „Tarkett Cares“ deo radnog vremena i svojih veština posvetite humanitarnom radu i podršci razvoju zajednice.

Naši zaposleni

Milena Ivelja
Specijalista računovodstva,
Tarkett SEE 

U Tarkett-u sam dobila priliku da se razvijam profesionalno, da učim, učestvujem u različitim projektima i da pratim svetske trendove u mnogim oblastima. Kompaniji sam se pridužila 2011, kao office administrator.

 Kako je prepoznato moje interesovanje za sticanje novih znanja u oblasti računovodstva, posle tri godine pridužila sam se FICO timu, na poziciji specijalista računovodstva. Tokom karijere imala sam priliku da naučim obračun zarada i da unapredim znanja u oblasti poreza na dohodak građana. Sada radim na poziciji ekspert za računovodstvo i poreze. Moja primarana zaduženja su kontrola dokumentacije, aktivnosti na izradi PDV prijava i ostalih vrsta poreza, praćenju računovdstvenih i poreskih zakona, kao i priprema različitih vrsta izveštaja.

 Svoj posao volim  jer je izazovan, dinamičan i traži konstantno unapređenje znanja.

Tarkett je idealno mesto za sve mlade ljude koji žele da se razvijaju, uče i usavršavaju uz pristup najboljim svetskim praksama.

Marko Malinović
Inženjer procesa, istraživanja i razvoja
Tarkett d.o.o.

Tarkett timu sam se pridružio u novembru 2017, na poziciji procesnog inženjera u  proizvodnji vinil podnih obloga. Godinu dana kasnije, dodatno sam se priključio i R&D timu i stekao zvanje inženjer procesa, istraživanja i razvoja.
 
Moja primarna zaduženja su kontrola procesa proizvodnje vinil podova, priprema, izvođenje i analiza proizvodnih proba, u cilju razvoja novih i modifikacije postojećih proizvoda, kao i uvođenja novih sirovina. Svi procesi se vode u skladu sa WCM metodologijom.
 
Volim svoj posao jer je dinamičan, a u takvoj sredini se najbrže uči. Tarkett je firma koja ulaže u mlade. Za svakog zaposlenog se formira i pažljivo prati razvojni plan, tako da se vremenom  potencijal pretvori u veštinu.
 
Za mene su najveći benefiti mogućnost učešća mladih u strateškim, tehnički zahtevnim projektima, usvajanje WCM načina razmišljanja, kao i sloboda komunikacije na svim nivoima. To su preduslovi za stvaranje tehnički kompetentnih ljudi - budućih lidera.Tarkett je pravo mesto za sve mlade, ambiciozne kolege, koji žele da im koncept “konstantnog usavršavanja” (Continuous Improvement) postane način života.

Bojana Zeljić
Menadžer prodavnice,
Galerija Podova

"U Galeriji Podova sam počela da radim pre 4 godine kao zamenik menadžera prodavnice. Za mene, kao nekog ko se prvi put susreo sa prodajom podova, to je bila odlična polazna tačka. Podrška kolega i usmerenost kompanije da ljude iz svojih redova konstantno usavršavaju, ubrzo su me doveli do unapređenja - godinu dana sam bila menadžer u novoj, manjoj prodavnici. Poslednjih godinu dana vodim jednu od pet najuspešnijih prodavnica u lancu Galerija podova.

Posao je izazovan, ujedno i zanimljiv, energičan i inspirativan. Kada radite ono što volite malo je stvari koje vam padaju teško - sa svakim rešenim problemom i ostvarenim ciljem rastete i vi.

Brigu o zaposlenima izdvojila bih kao poseban benefit, a Galeriju Podova bih preporučila mladim, energičnim ljudima, željnim znanja, noviteta i izazova. Za mladog čoveka je najbitnije da radi na sebi, a u Galeriji Podova sebe možete izgraditi uz konstantnu podršku. "

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/TarkettSrbija

Kontakt

Tarkett d.o.o. Bačka Palanka

Industrijska zona 14, Bačka Palanka, Srbija

 Ljudski.ResursiTarkettDOO@tarkett.com

www.tarkett.rs

+381 (0)21 7557 702
Facebook
Twitter