Tarkett

Tarkett

Snaga grupacije

O nama

Tarkett Grupa pripada vodećim svetskim proizvođačima integrisanih podnih obloga i sportskih podova. Sa čvrstom verom u našu viziju, 12.500 zaposlenih širom planete zajedno proširuje horizonte. Sedište Tarkett Grupe nalazi se u Parizu, a grupa je podeljena na četiri divizije: Istočna Evropa, Bliski Istok i Afrika, Severna Amerika i Sport.

Zajedno, oblikujemo budućnost kroz naše vrednosti:
Saradljivost
Kreativnost
Posvećenost
Savesnost

Tarkett doo, kao proizvodna organizacija, obuhvata proizvodne pogone RHE, Wood i Textil. Naše kolege iz poslovne jedinice RHE zadužene su za proizvodnju vinilnih podnih obloga, čija inovativna rešenja uključuju mnogo različitih tipova proizvoda, dezena i boja, dok su kolege iz proizvodnog dela Wood fokusirane na proizvodnju višeslojonog parketa atraktivnog dizajna i veoma jednostavnog sistema ugradnje.  Nastavljajući tradiciju nekadašnje kompanije Sintelon, naše kolege iz proizvodne jedinice Textile proizvode tekstilne podove poput tepiha, itisona, iglanih podova za komercijalnu i rezidencijalnu upotrebu, tekstilnih ploča i veštačke trave. Njihovi proizvodi, takođe, pružaju mogućnost inovativnog uređenja različitih prostora.

Naše kolege zaposlene u Tarkett South Eastern Europe (Tarkett Jugoistočna Evropa) čine prodajnu organizaciju, koja posluje na tržištu jugoistočne Evrope u 14 zemalja: bivše jugoslovenske zemlje, Rumunija, Bugarska, Moldavija, zemlje Kavkaza. U okviru Tarkett SEE postoji nekoliko uređenih izložbenih prostora - show room objekata gde se mogu videti uzorci Tarkett proizvoda, koji su dostupni kupcima. Tarkett Akademija, koja se nalazi u Bačkoj Palanci, je jedinstven show room, koji se prostire na više od 1000 m2 i, pored izloženih uzoraka proizvoda, Tarkett Akademija ima ulogu trening centa u kom se pruža mogućnost učešća u sertifikovanim obukama za podopolagače iz oblasti ugradnje i održavanja Tarkett podnih obloga.
 
Galerija Podova je jedinstveni maloprodajni lanac prodavnica u Tarkett Grupi, sa sedištem u Bačkoj Palanci. Jaku distributivnu mrežu čini više od 40 maloprodajnih objekata u oko 35 gradova u Srbiji i Crnoj Gori. Naše kolege iz Galerije Podova na jednom mestu obezbeđuju najširu ponudu podova: od različitih tipova i nijansi parketa i laminata, tepiha i tepisona, do neobičnih ili klasičnih dezena vinila. Uz kvalitetne proizvode, kupovinom u Galeriji Podova dobićete i  savetovanje pri kupovini, dostavu kupljenih proizvoda na željenu adresu, kao i profesionalnu ugradnju naših podova. Pored podova, u ponudi se nalazi odličan izbor proizvoda za dekoraciju doma. Osim za krajnje kupce i njihove stambene objekte, Galerija Podova ima kompletno rešenje i kada su u pitanju podovi za javne objekte i komercijalne prostore.
 

Zašto mi?

Oblikujmo budućnost. Zajedno

Želimo da naši proizvodi i aktivnosti pozitivno utiču na životnu sredinu i kvalitet života ljudi. Održivo razmišljanje oblikuje pronalaženje i razvoj naših rešenja, od kojih će ljudi i planeta imati dugoročnu korist. Usvojili smo zatvoreni, kružni model projektovanja, u kojem primenjujemo Cradle to Cradle principe, u cilju podrške cirkularnoj ekonomiji.
Društvena odgovornost u kompaniji Tarkett znači usmerenost ka ljudima i zajednicama. Tarkett smo načinili bezbednim i prijatnim mestom za rad, ali isto tako pružamo mogućnost zaposlenima da kroz program „Tarkett Cares“ deo svog radnog vremena i profesionalnih sposobnosti posvete volonterskim lokalnim projektima i humanitarnom radu.

Naši zaposleni

Milja Isailović
Smenovođa u pogonu Lamela,
Tarkett d.o.o.

Prednost rada u kompaniji Tarkett jeste to što mi pruža osećaj sigurnosti i zadovoljstva, kako meni tako i mojoj porodici. I posle nešto više od 13 godina rada u kompaniji, i dalje imam lep osećaj kada dolazim na posao jer mi se pruža mogućnost usavršavanja kroz rad i prenošenja znanja kolegama. Pored svega ostalog, Tarkett je kompanija koja podržava učenje i razvoj zaposlenih na svim hijerarhijskim nivoima, napredovanje i nagrađivanje za svoj rad.

Nikola Vranić
Rukovodilac sektora za upravljanje kategorijama proizvoda,
Tarkett SEE

U Tarkett-u SEE počeo sam kao Trainee polaznik i to mi je pružilo priliku da počnem svoju karijeru pod sjajnim uslovima i na veoma izazovnoj poziciji. Kultura i klima u kompaniji su veoma pozitivne, kolege predusretljive, što mladom čoveku, koji je na početku svoje karijere, mnogo znači. Ovde se iskreno vrednuju trud i rad i to je ključ uspeha i napredovanja.

Pored toga, kompanija pruža mogućnost direktne globalne komunikacije i interne mobilnosti u okviru cele Tarkett Grupe na svim kontinentima, što kompaniju kao celinu čini veoma poželjenim mestom za rad i usavršavanje.

Mirna Grubješić
Menadžer prodavnice,
Galerija Podova

U Galeriji Podova sam započela radom u manjoj prodavnici i na osnovu svojih veština i postignutih dobrih rezultata, kompanija mi je dodelila odgovorniju poziciju, tako da danas vodim jednu od većih prodavnica koja u svom timu ima 14 ljudi.

Galerija Podova zaista vrednuje kvalitetne zaposlene koji su posvećeni kompaniji i koji opravdavaju poverenje koje im je dato.To se najbolje vidi kroz to da svake godine imamo ispraćaj kolega koje odlaze u penziju nakon što su gotovo ceo radni vek proveli u kompaniji.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/TarkettSrbija

Kontakt

Tarkett

Industrijska zona 14, Bačka Palanka, SRBIJA

www.tarkett.rs

Ljudski.ResursiTarkettDOO@tarkett.com

+381 (0)21 7557 702
Facebook
Twitter