Tehnomanija d.o.o.

Tehnomanija d.o.o. logo
Južni bulevar 10
11000 Beograd
SRBIJA
501-1000
100416234
17233041

Tehnomanija d.o.o.


Kompanija Tehnomanija osnovana je 1999. godine i danas je članica velike Roaming grupe u okviru koje blisko sarađuje sa još 20 kompanija. Sa širokom mrežom maloprodajnih objekata, Tehnomanija je postala lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. U bogatoj Tehnomanijinoj ponudi nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača. Uređaji iz širokog asortimana Tehnomanije obuhvataju nekoliko grupa, kao što su: bela tehnika, mali kućni aparati, televizori, telefoni, IT uređaji i dodatna oprema, a koji se mogu pronaći u više od 30 objekata širom Srbije.

U svom svakodnevnom poslovanju, Tehnomanija nastoji da zaposlenima pruži prijatnu radnu atmosferu, sa ciljem uspostavljanja dugoročnih pozitivnih odnosa. S druge strane, okrenutost ka kupcima i njihovom zadovoljstvu, ima za cilj da Tehnomaniju pozicionira kao kompaniju prvog izbora prilikom kupovine.

Kako biste otkrili više, posetite našu web stranicu https://www.tehnomanija.rs i naš blog https://www.tehnomanija.rs/blog

Ukoliko želite da svoju karijeru započnete u Tehnomaniji posetite https://www.tehnomanija.rs/zaposlenje  i konkurišite slanjem biografije na posao@tehnomanija.rs

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Pregled biografija se vrši u skladu sa kriterijumima definisanim konkursom. Kandidati čiji podaci ispunjavaju date kriterijume učestvuju u selekcijskom postupku koji se sastoji iz više faza. U zavisnosti od otvorenog radnog mesta, prvi krug selekcijskog postupka može obuhvatati test osobina ličnosti ili testove sposobnosti. Kandidati čiji su rezultati u skladu sa standardima prolaze u drugi krug odnosno pozivaju se na intervju kome prisustvuju menadžeri iz stručnog sektora i predstavnik HR sektora. Tokom intervjua, potencijalni novozaposleni imaju priliku da se detaljnije upoznaju sa kompanijom i radnim mestom na koje apliciraju.
Kandidati koji ne budu izabrani dobijaju obaveštenje o ishodu konkursa, a njihove biografije se zadržavaju u bazi podataka kako bi bili kontaktirani ukoliko se otvori radno mesto koje u potpunosti odgovara njihovom profilu i iskustvu.
 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Našim zaposlenima nudimo radno mesto u jednoj od najperspektivnijih domaćih firmi u oblasti retail-a, koja nastavlja da raste iz dana u dan. U svom svakodnevnom poslovanju Tehnomanija promoviše pozitivnu, ohrabrujuću i veselu radnu atmosferu, rukovodeći se verovanjem da su zadovoljstvo zaposlenih i prijatna radna atmosfera najbitniji aspekt uspešnog poslovanja. Zaposleni imaju priliku za obuku i profesionalno usavršavanje, kao i napredovanje u okviru kompanije.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.