Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

TeleGroup d.o.o.

TeleGroup d.o.o. logo
Svetozara Miletića 9a 11000, Beograd
11000, Beograd
SRBIJA
011 3081 981
101-250
101733237
17328964

TeleGroup d.o.o.


TeleGroup se bavi kreiranjem i implementacijom ICT rešenja i softverskih aplikacija kao i integracijom telekomunikacione, IT, elektroenergetske i gasne infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi profesionalne servise koji podrazumevaju konsalting, projektovanje, integraciju, instalaciju, puštanje sistema u rad, održavanje sistema, opreme i softverskih aplikacija, softverski inženjering, managed servise i outsourcing, cloud servise i upravljanje projektima.   

Svoju ponudu TeleGroup zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača ICT i energetske industrije kao i razvoju vlastitih rešenja, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom korisniku. 

Uspešno sarađujući sa velikim, srednjim i malim preduzećima zatim vladinim, javnim i finansijskim sektorom, kao i telekom operaterima i servis provajderima, TeleGroup je stekao zavidnu bazu korisnika koju čine najznačajnije kompanije i institucije u regionu zapadnog Balkana.

TeleGroup danas u regionu zapošljava preko 200 ljudi od čega je 40% visokoobrazovano, a preko 70% je mlađe od 35 godina. Reč je o projektno orijentisanom timu koji ima preko 500 stručnih sertifikata iz različitih tehnoloških oblasti.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Snaga naše kompanije leži u kvalitetnim kadrovima i stalnom ulaganju u nova znanja. Postali smo jedan od vodećih Solution provajdera u oblasti informaciono - komunikacionih tehnologija (ICT) i energetike u regionu zahvaljujući timu kvalitetnih i stručnih ljudi. Tehnološka industrija kojoj pripadamo zahteva angažovanje isključivo kreativnih i ambicioznih ljudi, koji će osmišljavanjem i razvojem inovativnih rešenja omogućiti poslovnim korisnicima da unapređuju svoj biznis i napreduju u svojim oblastima, a brigu o skupoj i sofisticiranoj infrastrukturi i aplikacijama poveriti specijalizovanim kompanijama kakva je TeleGroup. Svim zaposlenima nudimo stimulativnu zaradu i mogućnost napredovanja, uz edukaciju i konstantno profesionalno usavršavanje. Ponosni smo, sa druge strane, što je TeleGroup okruženje koje stvara kadrove koji se visoko kotiraju na internacionalnom tržištu rada i danas širom sveta uspešno rade u multinacionalnim kompanijama.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.