Profil poslodavca

TIM Centar d.o.o. logo

TIM Centar d.o.o.

TIM Centar d.o.o.


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

TIM Centar za istraživanje i edukaciju je osnovan 2005. godine pod imenom Agencija TIM, kao prva agencija u Novom Sadu koja u svojoj ponudi obuhvata širok spektar usluga iz domena primenjene psihologije. Naš osnovni cilj je pružanje adekvatne i profesionalne usluge u oblasti ljudskih resursa na brz i efikasan način. Naša vizija je da budemo HR Partner svojim klijentima u postizanju vrhunskih poslovnih ciljeva stalnim unapređivanjem u različitim oblastima ljudskih resursa. Najveći uspeh vidimo u građenju dugoročnog strateškog partnerstva, kontinuiranoj saradnji i praćenju napretka kompanije i njenih zaposlenih.

U okviru servisa Ljudski resursi svojim klijentima pružamo usluge vezane za zapošljavanje, savetovanje, trening i razvoj zaposlenih, sistematizaciju radnih pozicija, coaching za menadžere, kao i istraživanja tržišta i javnog mnenja. Više informacija o TIM Centru možete naći na našem web sajtu.

Dominantno mesto među uslugama TIM Centra zauzima profesionalna selekcija, sa misijom da profesionalno i efikasno odgovori potrebama poslodavaca, i sa druge strane pruži šansu kandidatima da nađu najbolje zaposlenje u skladu sa svojim kvalifikacijama.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Tim Centar sprovodi proces profesionalne selekcije i direktne potrage za kandidatima za različite kompanije. Iz tog razloga, profil najboljeg kandidata zavisi od zahteva pozicije i potreba kompanije za koju se obavlja profesionalna selekcija. Prilikom odabira kandidata, cilj nam je dugoročno i obostrano zadovoljstvo poslodavca i zaposlenog. Tražimo onog kandidata čije će se sposobnosti, veštine, motivacija i osobine ličnosti najbolje uklopiti u organizaciju. Osim stručnosti i znanja specifičnih za datu poziciju, visoko vrednujemo spremnost kandidata da profesionalno i posvećeno pristupi poslu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


TIM Centar neguje kreativan pristup u rešavanju svakog pojedinačnog ličnog ili poslovnog problema. Naše usluge kroje se po meri klijenta, jer znamo da samo tako možemo da dođemo da unikatnog rešenja kakvo naši klijenti zaslužuju i koje vodi ka uspehu.

U našem radu negujemo sledeće vrednosti:

Posvećeno i profesionalno pristupamo svemu što radimo. Naši klijenti prepoznaju fleksibilnost kao našu veliku prednost. Inovativnost i izvrsnost nas vode ka pronalaženju novih i boljih rešenja. Ne zaboravljamo druge i želimo da solidarnost ponovo dođe „u modu“.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.