TIM Centar d.o.o.

TIM Centar d.o.o.

Poslovi

O nama

TIM Centar je konsultantska kuća koja objedinjuje tri povezana servisa – Ljudske resurse, Edukaciju i Psihoterapiju. U svom sastavu imamo konsultante koji su specijalizovani za pojedine oblasti primenjene psihologije. Zahvaljujući tome objedinjujemo različite mogućnosti za saradnju – od kompletne podrške HR-a za kompanije, preko profesionalnih i iskustvenih edukativnih programa do snažnog psihoterapijskog centra.

Kotrljamo se od 2005. godine i usput pridružujemo nove članove u svoju ekipu. Prilično smo neformalni, ali istovremeno vrlo ozbiljni kada je posao u pitanju. Cenimo struku, znanje i posvećenost. Važna nam je inovativnost, zato sami kreiramo svoja rešenja.Takav pristup nam daje mogućnost da svoje usluge krojimo i prekrajamo dok ne dođemo do najboljeg mogućeg rešenja za svaku pojedinačnu situaciju.

Volimo posao koji radimo, volimo svoj TIM i želimo da inspirišemo druge da razmišljaju na taj način.

Sve ovo smo sumirali u našu misiju: Mi pružamo usluge visokog kvaliteta iz domena primenjene psihologije kako bismo ljudima učinili život boljim i lepšim.

Svojim radom i pristupom promovišemo vrednosti koje podstiču razvoj pojedinaca, timova i kompanija:

Posvećeno pristupamo svemu što radimo.
Naši klijenti prepoznaju fleksibilnost kao našu veliku prednost.
Inovativnost i izvrsnost nas vode ka pronalaženju novih i boljih rešenja
Ne zaboravljamo druge i želimo da solidarnost ponovo dođe „u modu“.

Zašto mi?

NAŠ NOVI SAJT – Za naš dobar izgled pobrinuo se tim psihologa

Izreka kaže: „Ne goji se prase uoči Božića“, pa kako bismo dobro izgledali ovog leta, na vreme smo počeli da mislimo o tome. To znači da smo u proteklom periodu (još pre Božića) u TIMu posvećeno radili na našem novom vizuelnom identitetu.

Rezultat tog poduhvata jeste naš novi sajt koji objedinjuje sve ono na čemu smo vredno radili: novi logo, snimci kojima predstavljamo naše usluge i fotografije. Potrudili smo se da sajt tehnički usavršimo i dizajniramo tako da vama olakšamo snalaženje.

Takođe, na ovaj način svi oni koji nas do sada nisu posetili imaju priliku da se upoznaju sa našim timom i uslugama, ali i prijatnom i radnom i atmosferom TIM Centra. Kako biste lakše i brže došli do onoga što vama treba, naš novi sajt smo podelili na tri oblasti: usluge iz domena ljudskih resursa, edukaciju i psihoterapiju.

Ali, budimo realni. Nije sve u izgledu. Praćenjem novih trendova u psihologiji i vodeći računa o vašim potrebama mi smo u naš asortiman uvrstili i nove usluge.
Veoma nam je važno vaše mišljenje i zato vas pozivamo vas da se upoznate sa našim novitetima.


Naši zaposleni

Milica Novkov - Owner & Senior Consultant

Trener sa iskustvom, sertifikovani psihoterapeut i pridruženi član Albert Ellis instituta u New York-u. Sertifikovani strunjak za Analizu individualnih potencijala Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta. Diplomirala je psihologiju, kao i dvogodišnje studije “Leadership and Development” Yönkoping Univerziteta iz Švedske. Najbolja je kad se prave vizije i nemoguće misije, kad treba motivisati i inspirisati. Povremeno je pozajmimo i našim klijentima da i u njima probudi skriveni potencijal. Kroz treninge, koučing, psihoterapiju i konsultantski rad polako ali sigurno poboljšava svet u kojem živimo. Iskreno se raduje kada kod klijenata prepozna promenu i napredovanje. Zaljubljena je u kampovanje, putovanja, more i avanture. Redovna na pozorišnim predstavama i gradskim koncertima svih vrsta. Posvećeno gaji svoje povrće i začinsko bilje, a u tom poduhvatu joj rado pomaže mali, plavi sin.

dr Predrag Okanović - Owner & Senior Consultant

Oduvek je voleo brojke, potom je u nekom momentu zavoleo psihologiju, i na kraju HR. Vođa je našeg istraživačkog tima, stručnjak za psihološke testove, procene ličnosti, grafike i procente. Pored istraživanja, u TIM-u se najviše bavi profesionalnom selekcijom i procenom kandidata, kao i uređivanjem organizacijske strukture i analitičkim vrednovanjem radnih mesta. Danas su pod njegovom supervizijom timovi za profesionalnu selekciju i istraživanja. Doktorirao je psihologiju na FFNS na temu lažiranja testova u profesionalnoj selekciji. Objavio je preko 10 naučnih radova u stranim i domaćim časopisima, a recenzent je i časopisa "Psihologija", najviše rangiranog naučnog časopisa u Srbiji. Tata dva duhovita i slatka dečaka. Obožava basket. Uvek najniži, ali ne dâ se. Kuva kreativno, otprilike. Bez brojki.

Dragana Okanović - Owner & Senior Consultant

Zanat je ispekla je u HR, PR i marketing službi MK Commerce-a, što je za nju bilo značajno i lepo iskustvo. Završila je master studije organizacijske psihologije, a trenutno priprema doktorat iz iste oblasti. Sertifikovani je trener asertivnosti i do sada je nekoliko stotina polaznika naučila veštini samopouzdanog komuniciranja. Poseduje sertifikat za Analizu individualnih potencijala Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta. U okviru TIM-a najviše se bavi vođenjem treninga, profesionalnom selekcijom i uvođenjem organizacijske kulture. Njene teme su: komunikacija, organizacijska kreativnost, radna efikasnost, timski rad, motivacija. Ukratko - voli da se razvija i da razvija druge. Guta knjige, putuje, mašta i piše. Uživa u ulozi mame i obožava da osmišljava kreativne igre sa sinovima. Ne voli sport, ali se u jogu zaljubila. Nasmejana i zadovoljna, a kada bi birala - sve bi isto uradila.

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/timcentarzaistrazivanjaiedukaciju/?fref=ts

Kontakt

TIM Centar d.o.o.

Svetozara Miletića 32, Novi Sad, SRBIJA

www.timcentar.rs

Facebook
Twitter