TIM centar

TIM centar

O nama

Osnovani smo 2005. godine kao prva institucija u Novom Sadu koja pruža konsultantske usluge iz domena primenjene psihologije. Širina i nivo usluga koje pružamo su vremenom prerasli okvire koje smo postavili prilikom osnivanja. Stoga danas objedinjujemo četiri nezavisna, ali uzajamno povezana poslovna servisa: Ljudski resursi, Edukacija, Istraživanje i Razvoj.

Svojim radom i pristupom promovišemo vrednosti koje podstiču razvoj pojedinaca, timova i kompanija:

Posvećeno pristupamo svemu što radimo.
Naši klijenti prepoznaju fleksibilnost kao našu veliku prednost.
Inovativnost i izvrsnost nas vode ka pronalaženju novih i boljih rešenja
Ne zaboravljamo druge i želimo da solidarnost ponovo dođe „u modu“.

Zašto mi?

Edukacije u Tim Centru - Proleće 2017

Sigurno ste bezbroj puta čuli ,,Važno je da dobro počnemo sezonu!’’. Zapravo, važno je da se započne dobra sezona. Ušli smo u 2017. godinu i verovatno se većina vas odlučila za bar jednu dobru i lepu promenu koju će napraviti u ,,novoj sezoni’’. Kažu da je ova godina povoljna za setvu novih znanja i procvat umeća, kako u sferi ličnog, tako i profesionalnog razvoja, a u TIM Centru vesnici dobre sezone su naši edukativni treninzi koje smo i ovog proleća pripremili za vas.

Već 22. februara u TIM Centru se održava Grupni iskustveni trening asertivnosti koji vodi Bojana Filipović, Consultant, HR & Education. Namenjen je svima koji žele da ovladaju veštinama samopouzdane komunikacije u različitim životnim situacijama. Napredni kurs iz asertivne komunikacije održava se 19. aprila. Predstavlja nadogradnju komunikacijskih znanja i veština za polaznike koji su završili iskustven kurs Treninga asertivnosti.

Kognitivna i porodična terapija u radu sa problematičnom decom i adolescentima je još jedna edukacija koja počinje u martu (25. marta). Ova edukacija je namenjena stručnjacima koji rade sa decom i adolescentima, a vodiće je dr Olja Dukić, spec.med.psih. i dr Jelena Srdanović Maraš, spec.med.psih.

Pored navedenih treninga koji će se održavati u Novom Sadu, pripremili smo edukacije koje će obradovati naše drage Beograđane.  

Racionalno emotivna i kognitivno bihejvioralna terapija dece i adolescenata počinje 16. marta. Edukaciju vodi dr Olja Dukić, spec.med.psih. i namenjena je profesionalcima koji rade sa decom i adolescentima.

Beograđani će ovog proleća imati priliku da se prijave i na Obuku za sprovođenje profesionalne selekcije. Obuka je namenjena svima koji su zainteresovani da usvoje znanja i veštine neophodne za odabir pravog kandidata za posao. Grupa kreće sa radom u aprilu, a tačan datum održavanja treninga će biti dodatno istaknut. Voditelji obuke su Predrag Okanović, Senior Consultant, HR & Research i Dragana Jelić, Consultant, HR & Education.

U našoj ponudi ovog proleća imamo i dva akreditovana treninga: Izgradnja dobrih odnosa kao faktor prevencije nasilja u razredu/grupama i Vodič za upravljanje stresom i negativnim emocijama kod prosvetnih radnika. Treninzi se organizuju po upitu, a namenjeni su zaposlenima u prosveti koji žele da saznaju kako da preveniraju nasilje u razredu i očuvaju blagostanje, zadovoljstvo i ljubav prema poslu kojim se bave. Treninge će voditi Bojana Filipović, Consultant, HR & Education i Dragana Jelić, Consultant, HR & Education.

Lepa vest koja će vas zagrejati u ovim hladnim danima je da svi zainteresovani mogu već sada da se prijave za željene treninge. I neka s tim započne ovogodišnja avantura!

Naši zaposleni

DRAGANA OKANOVIĆ - Owner & Senior Consultant

Zanat je ispekla je u HR, PR i marketing službi MK Commerce-a, što je za nju bilo značajno i lepo iskustvo. Završila je master studije organizacijske psihologije, a trenutno priprema doktorat iz iste oblasti. Sertifikovani je trener asertivnosti i do sada je nekoliko stotina polaznika naučila veštini samopouzdanog komuniciranja. Poseduje sertifikat za Analizu individualnih potencijala Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta.

U okviru TIM-a najviše se bavi vođenjem treninga, profesionalnom selekcijom i uvođenjem organizacijske kulture. Njene teme su: komunikacija, organizacijska kreativnost, radna efikasnost, timski rad, motivacija. Ukratko - voli da se razvija i da razvija druge.

Guta knjige, putuje, mašta i piše. Uživa u ulozi mame i obožava da osmišljava kreativne igre sa sinom. Ne voli sport, ali se u jogu zaljubila. Nasmejana i zadovoljna, a kada bi birala - sve bi isto uradila.

MILICA NOVKOV - Owner & Senior Consultant

Trener sa iskustvom, sertifikovani psihoterapeut i pridruženi član Albert Ellis instituta u New York-u. Završila je psihologiju, kao i dvogodišnje studije “Leadership and Development” Yönkoping Univerziteta iz Švedske. Sertifikovani stručnjak za Analizu individualnih potencijala Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta. 
Najbolja je kad se prave vizije i nemoguće misije, kad treba motivisati i inspirisati. Povremeno je pozajmimo i našim klijentima da i u njima probudi skriveni potencijal. Kroz treninge, koučing, psihoterapiju i konsultantski rad polako ali sigurno poboljšava svet u kojem živimo. Iskreno se raduje kada kod klijenata prepozna promenu i napredovanje.
Zaljubljena je u kampovanje, putovanja, more i avanture. Redovna na pozorišnim predstavama i gradskim koncertima svih vrsta. Posvećeno gaji svoje povrće i začinsko bilje, a u tom poduhvatu joj rado pomaže mali, plavi sin.

PREDRAG OKANOVIĆ - Owner & Senior Consultant

Oduvek je voleo brojke, potom je u nekom momentu zavoleo psihologiju, i na kraju HR. Vođa je našeg istraživačkog tima, stručnjak za psihološke testove, procene ličnosti, grafike i procente. Pored istraživanja, u TIM-u se najviše bavi profesionalnom selekcijom i procenom kandidata, kao i uređivanjem organizacijske strukture i analitičkim vrednovanjem radnih mesta.
Doktorirao je psihologiju na FFNS na temu lažiranja testova u profesionalnoj selekciji. Objavio je više naučnih radova u stranim i domaćim časopisima, a recenzent je i časopisa "Psihologija", najviše rangiranog naučnog časopisa u Srbiji.
Tata jednog duhovitog i slatkog dečaka. Obožava basket. Uvek najniži, ali ne dâ se. Kuva kreativno, otprilike. Bez brojki.

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/timcentarzaistrazivanjaiedukaciju/?fref=ts

Kontakt

TIM centar

Svetozara Miletića 32, Novi Sad, SRBIJA

www.timcentar.rs

Facebook
Twitter