Belgrade Airport d.o.o. Beograd

Belgrade Airport d.o.o. Beograd

O kompaniji

Mi smo mesto sa kojeg  krećete put svog odredišta i destinacija na kojoj se ostvaruje prvi kontakt sa našom zemljom. Kapija Srbije na raskrsnici između Istoka i Zapada. Mesto sastanaka i rastanaka. Aerodrom Nikola Tesla.
Priča o aerodromu u Beogradu datira od davne 1910. godine i prvog letilišta na Banjici. Aerodromi na Kalemegdanu, u Pančevu i na Bežanijskoj kosi prethodili su aerodromu na današnjoj lokaciji.
 
Danas je Aerodrom Nikola Tesla najveći aerodrom u Srbiji i prepoznatljivo čvorište u jugoistočnom delu Evrope, sa kojeg tokom 2019. godine saobraćaju 33 avio-kompanije, ka 99 destinacija na 4 kontinenta.  
Kompanija VINCI Airports koja upravlja operacijama na 46 aerodroma u 12 zemalja širom sveta, nakon potpisivanja ugovora o koncesiji osnovala je preduzeće BELGRADE AIRPORT d.o.o. (ranije VINCI Airports Srbija d.o.o) koje će u narednih dvadeset pet godina upravljati Aerodromom Nikola Tesla. Kao deo velike međunarodne kompanije, pratimo svetsku praksu, stalno se usavršavamo i napredujemo, dodatno učvršćujući lidersku poziciju u regionu.
Cilj kompanije BELGRADE AIRPORT d.o.o. je da u budućem periodu na  Aerodromu Nikola Tesla unapredi iskustvo putnika u terminalima, poveća izbor destinacija i avio-kompanija, a posebna pažnja biće usmerena  na podizanje nivoa kvaliteta usluge i komfora za putnike, u skladu sa najboljim praksama sa aerodrome kojima upravlja VINCI Airports.. Naši planovi su ambiciozni i stoga su u naš tim dobrodošli posvećeni i efikasni ljudi, usmereni na pozitivne rezultate. Verujemo da su razvoj zaposlenih, odgovarajuće znanje i stručno usavršavanje osnov efikasnog poslovanja. Takvo poslovanje podstiče predanost poslu i zadovoljstvo naših ljudi.
Povezanost sa vrednostima i kulturom matične kompanije je dobra osnova na kojoj možemo da gradimo stručno usavršavanje, individualne razvojne planove i napredovanja. Kroz razvoj zaposlenih i planiranje pozicija brinemo se za zdravu strukturu kompanije oslanjajući se na poverenje, poštovanje i solidarnost u cilju unapređenja našeg profesionalnog napretka.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

11180 59, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21364568

PIB

110572920