Vojvođanska Banka a.d.

Vojvođanska Banka a.d.

O kompaniji

Sa tradicijom dugom 150 godina, Vojvođanska banka uspešno posluje u Srbiji i predstavlja jedan od najpoznatijih domaćih brendova u zemlji. Vojvođanska banka je među deset najvećih banaka u Srbiji po veličini aktive. Sa četvrtom najvećom mrežom u Srbiji, četiri regionalna biznis centra za mala i srednja preduzeća i sa više od milion klijenata, Vojvođanska banka pokriva teritoriju celu zemlje.
Privatizacijom 2006. godine, Banka je prodata grupaciji Nacionalna banka Grčke.
Dana 1. decembra 2017. godine, OTP banka Srbija objavila je završetak akvizicije 100% vlasništva Vojvođanske banke i na taj način Banka je postala članica OTP Grupe, najvećeg pružaoca finansijskih usluga u Mađarskoj i dominantnog regionalnog igrača na tržištu Centralne i Istočne Evrope. Ovo označava početak stvaranja snažne integrisane banke koja nudi širok spektar unapređenih finansijskih proizvoda i usluga.
U ponudi ima široku paletu svojih proizvoda i usluga stanovništvu, malim i srednjim preduzećima i privredi.
Vizija Banke, koju nastavlja da sprovodi, jeste savremeno organizovana, profitabilna i dugoročno uspešna banka koja permanentno brine o potrebama i mogućnostima svojih klijenata, zaposlenih i sredine u kojoj deluje.
U okviru Banke funkcioniše i VB Akademija. VB Akademija namenjena je mladim i perspektivnim zaposlenima koji putem raznovrsnih edukacija, a koje su usmerene na njihov profesionlani i lični razvoj, direktno doprinose njihovim ličnim i ukupnim poslovnim rezultatima Banke. Predavače VB Akademije čine jednim delom sami zaposleni koji su profesionalci u svojoj oblasti rada, ali i drugi eksterni saradnici (fakultetski profesori, uspešni sportisti i drugi eksperti iz različitih oblasti poslovno – kulturnog života) i koji svojim znanjima i iskustvima utiču da polaznici VB Akademije dobiju dodatno znanje, prave savete i steknu kvalitetne alate koji će im pomoći u daljem radu i razvoju karijere.

Kontakt

Vojvođanska Banka a.d.

  • Trg Slobode 7
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101694252
  • Matični broj: 08074313
021/4886-667

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.