Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

U redu

HR modul

alat za praćenje, pregled i pretragu prijava na konkurse


Snalaženje u velikom broju prijava često se pretvori u mukotrpan posao. Olakšajte sebi proces selekcije uz pomoć HR modula.

HR modul je alat za praćenje svih konkursa i prijava sa ciljem da olakša proces regrutacije i selekcije kandidata od strane poslodavca, kao i prikupljanja i evaluacije pristiglih podataka o kandidatima.

Korištenje online alata za pregled i sortiranje prijava, u jednu bazu i na jednu lokaciju, je praksa koju koriste kompanije širom sveta.

Isprobajte HR modul


 

Prijave kandidata

Pristupite svim biografijama sa svih tekućih i ranijih konkursa–online, uvek i sa bilo koje lokacije. Uz pomoć alata za upravljanje prijavama kandidata sprovedite proces selekcije uz minimalan utrošak vremena.

prijave kandidata
 

Upravljanje prijavama

Pretražite, grupišite i rangirajte kandidate na osnovu, ocene, pitanja koja ste im postavili prilikom konkurisanja ili drugih kriterijuma kako biste sebi skratili proces selekcije.

upravljanje prijavama
 

Grupna obaveštenja

Povratna informacija kandidatima o njihovom statusu u procesu selekcije je od velikog značaja. Označite željene kandidate i jednim klikom ih pozovite na intervju ili zahvalite odbijenim kandidatima.

grupna obaveštenja
 

Timski rad

Pozovite kolegu da vam pomogne u selekciji. Dodelite mu pristup i kroz ocene i komentare dođite do najboljeg kandidata.

timski rad
 

Statistika konkursa

Uvek dostupni statistički podaci o broju prijava i konkurisanja na oglas, prosečno rangiranje za datu poziciju, kao i statistika na osnovu predselekcije ukoliko postavite predselekcioni upitnik za kandidate.

statistika konkursa

HR modul veliki broj prijava pretvara u prednost

Isprobajte HR modul